Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2014Socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din…hipermarket! Descoperiti cauza ultimului conflict de proportii din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, dar si urmarile acestuia, astazi, de la ora 12:00! Scandal cu cantec, sau, mai bine spus, cu dans, in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Aflati motivul care i-a pus pe jar pe concurenti, dar si pentru cine socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din…hipermarket, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Dezamagit de criticile din partea familiei Corinei, Traian a intentionat sa puna capat relatiei cu ea. Si ceilalti au avut mai multe dezbateri legate de atitudinea pe care au avut-o Corina si iubitul ei.
Sfatul lui Andrei pentru Traian: „Daca o iubesti cu adevarat, nu trebuie sa te intereseze de nimeni si nimic!

Bunica a acuzat-o pe Iuliana ca nici ea, nici fiul ei nu au vorbit cu mama Corinei cand aceasta a venit in casa.
Maria: „Corina sa nu-si abandoneze niciodata mama.” Robert a spus ca Traian a fost impins de la spate de tatal sau pentru a se impaca cu iubita.

Corina: „Pana acum am facut greseala de a nu-i spune iubitului meu ce ma deranjeaza, de teama de a nu-l pierde.”

In emisiunea de azi, de la ora 14:00 a fost un invitat special, care i-a invatat pe concurenti Zumba. S-au iscat din nou discutii in urma cumparaturilor. Fetele au acuzat-o pe Gina ca nu s-a descurcat la cumparaturi, unde a fost impreuna cu doamna Maria. Aceasta si-a asumat vina si a hotarat sa nu mai mearga cu alta ocazie.

Marianita a spus referitor la cele doua concurente: „Au dormit pe ele!” Oana si Grigore au incercat sa-i fie aproape Ginei si sa o incurajeze, atunci cand ceilalti o criticau.

Raymond si iubita lui au primit astazi o replica la poezia trimisa ieri de sustinatorii lor. Pe tot parcursul emisiunii de azi, Constantina a fost tensionata in urma discutiilor avute cu iubitul ei aseara, pe marginea poeziei scrisa de admiratorii lor.

Domnul Olivian, autorul poeziei, a intervenit telefonic si i-a explicat lui Raymond ca a vrut doar sa-i arate unde greseste, dar o sa se retraga din viata lor, daca el asa doreste.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: