Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2015Cum au sarbatorit Madalina si Catalin implinirea unei luni de relatie? Alegerea partenerilor pentru activitatile castigate la tombola a provocat dispute aprinse. Descoperiti cum isi traiesc indragostitii povestile de iubire, dar si ce conflicte au aparut in urma tombolei la care concurentii au participat de Revelion, astazi, de la ora 11:20 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 ianuarie 2015, de la ora 11:20 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Madalina, acuzata ca ea este cea care a cerut sfatul fetelor, apoi s-a plans la Catalin de recomandarile primite. In dimineata zilei in care au implinit o luna, Madalina si-a trezit iubitul cu un mic dejun pregatit cu dragoste. Declaratie de dragoste inedita a lui Catalin: „Voi fi alaturi de tine pana cand o sa intalnesc alta fata!” Ea si-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp cu partenerul ei, dar el, somnoros, a trimis-o in acasa.

In loc sa le aduca bucurii concurentilor, premiile castigate au generat numeroase nemultumiri. La tombola de revelion, fiecare a extras cate ceva. A venit timpul ca cei care au castigat activitati exterioare sa-si aleaga parteneri de distractie. Carmen a preferat sa mearga cu fetele la biliard, desi fostul ei parteneri i-a propus sa il insoteasca la karting. Danut: „Imi doream sa merg cu ea la activitate, ca sa discutam fara camere si lavaliere! Am „hranit-o” pe Carmen cu sentimente, dar ea m-a parasit! Am simtit ca o iubesc pe Carmen cu putin timp inainte sa ne despartim, dar nu am avut ocazia sa i-o spun! Sunt precum o frunza picata din pom!”

Catalin: „Tin la Madalina, dar inca nu pot spune ca o iubesc!” Elly si-a dorit sa discute cu iubitul ei problemele legate de buget, dar acesta nu a vrut. El considera ca partenera lui ar fi trebuit sa gateasca, avand in vedere ca a decis sa se separe de la buget! Isi cumpara produse separat, dar gatesc impreuna! Sunt fetele separate la buget sau totul este de fatada?

Isi cumpara produse separat, dar gatesc impreuna! Sunt fetele separate la buget sau totul este de fatada? Cristian a facut public biletelul pe care partenera lui isi notase cele mai ascunse ganduri si trairi. Elly: „Lumea-i rea, niciodata sa nu te increzi in ea!” Cei doi au primit o carte in care este relatata povestea lor de dragoste. Impresionat de surpriza matinala a iubitei lui, Catalin i-a pregatit si el o cina romantica. Aceasta a fost nemultumita ca partenerul ei nu a uitat de cele doua fete cu care se afla in conflict nici la aniversarea lor.

Danut crede ca Simona s-a bucurat cand Carmen l-a parasit pentru ca isi dorea o relatie cu el: „Ea se ghideaza dupa principiul daca moare capra mea, sa moara si a vecinului!” Dupa venirea cumparaturilor, Ecaterina nu a vrut sa imparta produsele pana nu au venit si listele. Si doamna Maria este supaata pe motiv ca intocmirea listelor de cumparaturi dureaza pana tarziu in noapte. In ciuda eforturilor depuse, fetele intampina mereu probleme la lista de cumparaturi. La intrebarea „Credeti ca separarea la bugetul de cumparaturi este de fatada?”, 65% dintre cei care au votat au spus ca NU. Cristiana i-a facut mai multe declaratii de dragoste lui Marian. Ea sustine ca el este sotul ideal, dar el doreste ca ea sa ii gaseasca un alint.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: