Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2013Astazi, de la ora 12:00, aflati care au fost primele reactii dupa dezvaluirile facute de Maricel la Gala, care au fost motivele ultimelor dispute dintre Andreea si Alin, dar si cum s-au descurcat concurentii duminica, la inscrieri! Incepand cu ora 14:00, aflati cine a perturbat linistea cuplului Andreea – Alin, cu cine s-au intalnit concurentii in caravana si ce discutii s-au purtat, ce reactii au aparut in urma unor dezvaluiri legate de trecutul Cristinei, dar si din ce motive s-a suparat Elena pe Razvan!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Florentina a refuzat sa raspunda la intrebarea moderatoarei, cum ar fi procedat ea da era in locul Lorenei. Alin: „Dau crezare celor afirmate de Maricel pentru ca a fost mereu un om sincer. El a iubit-o pe Lorena, insa ea, nu.” Lorena: „Maricel nu m-a abuzat. Doar a avut un comportament neadecvat fata de mine.”

Inca de la inceputul emisiunii de astazi, Cornelia a fost pe punctul de a izbucni in plans. Motivul invocat de ea, a fost acela ca Lorena o provoaca, desi ea a incercat sa nu ii mai pronunte numele, inca de acum sase luni, de la acea scrisoare adresata stafului. Florentina nu a dorit sa comenteze nimic despre ceea ce stia de la Lorena in legatura cu comportamentul agresim a lui Maricel fata de ea. In urma acuzatiilor aduse de Andrada si prietenii ei, Cristinei, aceasta a afirmat ca, daca ar fi avut un trecut „colorat” n-ar mai fi participat la acest show. Alin a cerut ca Lorena sa faca publice gandurile pe care le-a exprimat in jurnalul ei, pentru a demonstra ca este sincera. Florentina a regretat ca, de multe ori s-a certat cu cei din casa, pentru a-i lua apararea Lorenei, dar nu a fost apreciata deloc.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: