Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2014Ce l-a facut pe Laur sa se desparta de Oana? Ce mesaje detine fosta sustinatoare a Oanei? Descoperiti astazi, de la ora 12:00, cauzele tensiunilor ce afecteaza stabilitatea unuia dintre cele mai mediatizate cupluri din competitie. Aflati, de la ora 14:00, ce sfaturi au primit concurentii din partea psihologului Ioana Tanase si ce efecte au avut aceste recomandari asupra armoniei din cupluri.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Saptamana trecuta, relatia dintre Oana si iubitul ei a fost la un pas de a se destrama. Disputele s-au tinut lant si reprosurile taioase au dus pentru cateva ore, la destramarea cuplului lor. Laur s-a simtit amenintat de opiniile negative exprimate de unii dintre sustinatorii iubitei sale si a fost dezamagit ca aceasta nu i-a luat apararea.

In cea dea doua parte a fost invitata doamna psiholog Ioana Tanase. Aceasta a fost luni in vizita, pentru a avea anumite activati cu cei prezenti. Singurul care nu a dorit sa participe la aceste activitati a fost Andrei, invocand oboseala. Acesta i-a raspuns pe un ton putin ridicat doamnei psiholog, iar din cauza acestui lucru el a fost pedepsit de catre staf si trimis in Casa Baietilor. In acest timp el a realizat o surpriza pentru partenera lui: un portret realizat cu creionul insotit de un mesaj de dragoste.

In prima parte de azi de la 14:00, Andrei i-a raspuns si doamnei Mirela pe un ton ridicat, fapt ce a enervat-o la culme pe prezentatoare si l-a trimis afara, insa concurentul a refuzat sa paraseasca canapeaua.

Psihologul le-a propus celor care au participat la activitati sa isi imagineze cum ar arata viitorul lor. Gina a afirmat ca isi doreste foarte mult sa isi gaseasca jumatatea, cu care sa aiba o fata si doi baieti. Doamna Aurica prevede un viitor bun de la fiul el, de la care isi doreste si doi nepotei.
Spre final, Andrei si-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: