Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iulie 2015Marea Finala se apropie, iar tensiunile dintre concurenti se intensifica! Se pun la cale tactici, se cauta informatii ce pot aduce victoria! Dar in ce masura afecteaza aceste strategii stabilitatea cuplurilor din competiţie? Ce nu ati auzit! Ce nu va puteti imagina! Nebunia pune stapanire pe casa. Sfaturi si strategii puse la cale la cumparaturi? Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iulie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nicolae a ramas singur cu mama soacra! Catalina si Maria au plecat in excursie la munte! Daca produsele costa, sfaturile sunt gratis, iar Danut s-a intors de la cumparaturi cu tolba plina.

Ionela si mama Catalinei au avut discutii aprinse. Concurenta nu s-a calmat si a inceput un adevarat conflict cu iubitul ei. Desele dispute in care iubita lui a fost implicata l-au adus pe Teodor la capatul rabdarii! Angela: „Ionela incearca sa arate ca le este superioara tuturor!”

Acuzatii foarte grave s-au adus la adresa unui concurent! La adresa carui concurent s-au facut acuzatii grave? Aceste acuzatii se pare ca ii sunt aduse lui Marian, fiind vorba despre un dosar pentru ucidere din culpa in care el a fost implicat!

In ultima perioada Elly si Cristian se confrunta cu probleme de comunicare! Care sa fie adevaratul motiv? Confruntarea pe care a avut-o cu soacra, l-a facut pe Cristian MPFM4 sa puna la indoiala veridicitatea sentimentelor iubitei lui!

Ori i-au dat hainele afara din dulap Catalinei, ori singura si le-a scos pe toate spre disperarea Angelei. Urmatorul episod s-a petrecut la organizarea listei de cumparaturi.

Desi sunt impreuna de putin timp, intre Andrada si Cristi MPFM4 exista tensiuni si suspiciuni. Relatia lor a fost pusa sub semnul intrebarii. In toiul ultimei petreceri concurentul a cazut pe ganduri. Care sa fie motivul supararii? Cristi catre Andrada: „Nu esti fericita langa mine, simt ca nu sunt ceea ce tu iti doresti!

Radu: „Cristi nu are siguranta ca barbat, nu are incredere in el! Eu nu cred ca trebuie sa schimbi o femeie, trebuie sa o faci sa se schimbe ea dupa tine! Eu cred ca Cristi a inceput sa se victimizeze cum facea ea cu mine! Nu cred ca el are sentimente. Andrada isi doreste un barbat high class, iar el nu se ridica la inaltimea asteptarilor ei! Nu am format niciodata un cuplu cu fosta iubita a prietenului meu, asa cum a facut Cristi! Se complac in relatie pentru a ajunge in Marea Finala!”

La o zi dupa ce Radu a a parasit competitia un gand incolteste in inima fostei iubite: daca pleaca sau mai sta! Concurenta si-a facut planuri despre banii pe care ii vor castiga dar si unde vor merge dupa ce vor iesi din casa MPFM4.

Luni seara o petrece de pomina i-a asteptat pe concurenti! Dansurile si miscarile orientale au fost la mare cautare. Perfect constient de consecintele deciziei sale, Radu a ales sa mearga timp de 30 de zile sa ofere ajutor unor persoane nevoiase.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: