Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iunie 2015S-au depistat farfurii zburatoare in casa baietilor. Astazi vom afla explicatia. Renuntarea la Teodor a fost o decizie de moment s-au o socoteala bine calculata? Casa baietilor este pe cele sa explodeze, care mai sunt discutiile dintre spartani si sagetile albastre si cum ii afecteaza pe concurenti febra nominalizarilor, aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00! Care au fost cauzele pentru care Nicolae a rabufnit si care au fost reactiile dupa interventia telefonica a Petronelei! Care sunt secretele Mariei? Ce repro?uri i-a adus Cristiana mamei lui Nicolae si ce cuplu intampina probleme?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Angela, mama Catalinei, a parasit casa MPFM4.

Dupa fiecare masa, vasele iau calea chiuvetei si acolo raman pana cand se indura careva sa le spele. Cu drag si spor, Radu si Cristi au spalat vasele mai ceva ca gospodinele cu experienta, dar nemultumirile lor nu au intarziat sa apara. O noua zi aceleasi nemultumiri. Cine nu isi spala farfuria? Cei doi baieti sunt pregatiti sa ia masuri drastice daca mai gasesc vase nespalate. Radu sustine ca daca se va mai intampla le va arunca la gunoi.

In timpul pauzei publicitare, o disputa apriga a avut loc intre concurenti din cauza lipsei de curatanie din casa! Cristi MPFM4: „Nu i-am vazut pe Danut si pe Teodor facand curatenie de cand am intrat in casa! Vasul pe care Radu MFPM4 l-a aruncat la gunoi ii apartinea lui Danut!

Radu MPFM4: „Danut minte cand spune ca a facut curatenie in casa baietilor!

Cursa spre castigarea masinii a tensionat din ce in ce mai mult relatiile dintre spartani si sagetile albastre. Inainte de proba imunitatii de la gala saptamanii trecute, Carmen MPFM4 se temea ca ea sau fostul ei iubit nu castiga: „Danut, trebuie sa castigi imunitatea ca daca nu, ma extermina!

Febra nominalizarilor i-a tensionat pe concurenti. Spectrul eliminarilor a planat asupra lor. Mama Catalinei a pledat pentru sustinerea cuplului fiicei sale. Decizia Cristianei: „Pun pe cine este mai hot in concurs! M-am gandit la doamna Maria, dar fiindca fiul dansei are un cuplu si nu are nici o vina, am nominalizat-o pe Andrada MPFM4!” In replica, Maria a afirmat: „Toti concurentii MPFM4 sunt la fel! Adica toti suntem hoti!”

Andrada catre Catlaina MPFM4: „Daca tu ai format un cuplu cu Nicolae pentru a fi protejata, eu nu voi face asta cu Cristi!” Clasamentul a creat palpitatii in randul concurentilor. Nicolae nu s-a abtinut si a comentat dur. El este convins ca Andrada si Cristi au urzit o strategie in urma careia sa urce in clasament!

Emisiunea de ieri, 8 iunie 2015, a luat o alta intorsatura pentru Radu. Interventia telefonica a unei telespectatoare i-a lasat muti de uimire pe toti. Radu: „Eu am venit cu gandul sa iau un apartament cu banii care ii voi castiga aici. Mama mai are niste bani la banca si cu ce mai iau vreau sa imi iau un apartament, sa fie al meu!

Elly MPFM4: „Catalina si Nicu nu pot accepta ca nu mai sunt pe podium!” Danut: „Eu nu fac precum Nicolae, nu ma agat de un loc din clasament!”

Secretele nu pot fi spuse cu voce tare, iar in soapta se dau cele mai bune sfaturi. Ca a vrut sau nu, mama lui Nicolae a fost prinsa pe picior gresit. Ionela dar si alte concurente sustin ca au auzit-o pe singura mama din concurs cand a vorbit cu viitoarea nora mai multe secrete. Aflate in curte, cele doua cuscre, Maria si Angela au stat la sueta, dar au avut grija sa-si opreasca si lavalierele. Cristiana MPFM4: „Daca doamna Maria nu primeste niciun mesaj, inseamna ca nu era nicio camera pe ea!”

Cuscrele au fost implicate in mai multe conflicte cu ceilalti concurenti, dar de aceasta data linistea a sarit in aer. Cristiana si-a pierdut cumpatul si a spus lucrurilor pe nume. Controversele legate de lavalierele oprite au pornit o adevarat lupta.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: