Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2015Conflictele matura totul in calea lor. Adevaruri ascunse sunt la un pas sa vada lumina zilei. In ce fel evolueaza infruntarile favoritilor dumneavoastra, aflati, astazi de la 11:15 si 14:00! Constantin si Mihaela MPFM5 un nou cuplu? In ziua cu numarul 96 de concurs tachinarile au continuat. Ce se intampla intre indragostiti? Cine urmeaza sa sara gardul? S-au facut dezvaluiri incredibile!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Doamna Mioara foarte acida la adresa Mirelei: „Dumneavoastra la alte cupluri incercati sa ii apropiati, dar la ei nu!”

Constantin: „Eduard a adoptat strategia lui Emanuel! Jigneste apoi isi cere scuze!” Mihaela: „Eu si Constantin nu avem aceleasi sentimente unul fata de celalalt! M-as vedea cu el! Ne apropiem din ce in ce mai mult!”

La lista de cumparaturi Luiza si Loredana au oferit un spectacol neprevazut in program. Luiza: „Loredana are probleme cu igiena!”

Nehotararea lui Aurel in privinta casatoriei a fost dezbatuta in emisiunea de ieri, dar si dupa aceea. Mioara catre propriul nepot: „De ce o duci cu vorba. Aci ca vrei sa faci nunta, aci ca nu? Ea s-a schimbat in bine!” Valentina: „Singurul lucru pentru care as ramane aici este sa fac nunta.”

Declaratiile Natasei au scos-o din minti pe Emilia. Concurenta este hotarata sa o puna la punct. Mihaela: „Emilia imi povestea ca se ducea in cluburi si bea pana cadea jos si se ducea cu barbati acasa.” Emilia considera ca Mihaela inventeaza acuzatiile pentru a o denigra.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: