Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2014Zarurile au fost aruncate! Un nou concurent se alatura celor actuali! In curand, Casa Mireasa pentru fiul meu va avea un locatar in plus. Ce concurent va intra azi in concurs? Despre cine este vorba? Aflati astazi, de la ora 12:00! O parte dintre noii concurenti au pasit deja in casa! Cum s-a acomodat primul nou locatar al Casei, care au fost primele impresii ale concurentilor despre noii competitori, dar si ce conflicte au aparut recent, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Oana crede ca Aurelian si Florin, baietii care au declarat ca o plac, au intrat de fapt, pentru fetele din cuplu. Gina a fost dezamagita la finala saptamanii trecute, pentru ca noii concurenti nu si-au aratat interesul pentru ea.
Doamna Fanica il considera pe Grigore duplicitar, dupa modul cum s-a comportat pana acum. Andrei a fost suparat pe iubita sa pentru asa-zisele complimente pe care i le face.
Sambata seara in club, cei din casa s-au intalnit cu o parte din fostii concurenti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: