Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2015Astazi vom putea urmari continuarea prezentarii momentelor in care baietii au trecut pragul Casei! Cum au fost intampinati Andrei si Liviu? Cum au reactionat baietii cand au vazut cum i-au primit fetele pe noii veniti? Dar nu ne oprim aici! Dupa cum stiti, ultima runda de nominalizari a provocat controverse intre concurenti atat in direct, cat si in pauzele publicitare! Ce s-a intamplat? Cine se considera tradat? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Teodor: „La prima vedere, in opinia mea, Petru se potrivea cu Simona, iar Andrei cu Roxana!” Liviu: „Faptele sunt importante pentru mine, nu vorbele!” Petru: „Radu se potriveste cu Roxana, dar ii place de Andradada!” In urma nominalizarilor de sambata au aparut noi conflicte. Maria: „Teodor nu trebuie sa ceara favoruri, nu are dreptul! Toti suntem concurenti cu drepturi egale! Daca mama lui vrea sa plece, trebuie sa o urmeze!” Anisoara: „Sambata, mi-am dat seama ca Maria are o alta fata!”

Desi i-a cerut lui Elly sa nu o protejeze, Roxana a fost dezamagita cand prietena ei i-a ascultat rugamintea! In vazul tuturor, Marian si Cristiana s-au logodit! Andrada a descoperit secretul Adrianei: „Ii place de Radu, dar nu vrea sa spuna!” Verdictul trist al lui Cristian: „Daca iesim acum din concurs, nu va mai fi nimic intre noi!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: