Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2016A 158-a zi de concurs a fost scena unor confruntari dure intre veterani si noii veniti. Insa, pe la 5:30 secretele crosetatului erau transmise repede intre generatii. Cum a incercat Florin sa afle secretele competitiei? Cand drumul dragostei se impotmoleste, experienta isi spune cuvantul! Pe cine au pus ochii baietii cei noi? Descoperiti mai multe in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00. Oare ce sperante ii anima pe cei care pana acum nu si-au gasit sufletul pereche?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Recent, un cadou sosit la ceas de seara readucea la viata speranta in sufletul lui Tudor! Incurajat de darul primit, concurentul este gata sa paseasca din nou pe drumul iubirii.

Tudor a primit un trandafir din partea admiratoare sale insotit de un biletel cu un mesaj: „Nu sunt o admiratoare a lui Tudor, sunt doar o sustinatoare!”. Cosmina a intrat in direct pentru a lamuri faptul ca este doar o sustinatoare, nu si o admiratoare.

O dorinta arzatoare tulbura linistea lui Valentin. Dornic sa-si descarce sufletul, acesta a dat glas melancoliei chiar in Camera de Confesiuni: „Imi iubesc tatal, m-a invatat sa fiu om! De fiecare data m-a sustinut indiferent de ce prostie am facut! La momentul de fata pot sa spun ca din toate prostiile pe care le-am facut am invatat mai mult singur. Tata nu are nicio vina pentru ce am facut eu! Niciodata, indiferent de ceea ce s-a intamplat nu am dorit sa am alt tata.”

Cristina, sora lui Valentin, a intrat in direct. „Vreau sa ii spun fratelui meu ca tata si noi toti il iubim si il sustinem! Tata a fost persoana care mereu a fost alaturi de noi, atat cat a putut pana la un moment dat.”

Adriana va merge acasa la Valentin: „Ca sa fiu sincera, pregatita nu sunt, dar o sa o fac de dragul iubitului meu!”

Sambata, noii veniti au pasit pentru prima data in casa baietilor. Veteranii le-au adus rapid la cunostinta care sunt regulile de conduita.

Dupa ce Florin MPFM5 a reclamat problemele legate de curatenie, Aurel acuza: „Desi ne-am spetit la curatenie, baietii cei noi nu au apreciat efortul nostru!” Si Valentina l-a acuzat pe Florin ca nu-si clateste paharul pe care il foloseste.

Cei sase nou veniti au avut de ales o fata care sa locuiasca saptamana viitoare in Camera Speciala. Cele mai multe voturi a primit Liliana, care a ales sa o ia cu ea pe Cristina.

Astat pentru astazi cat si pentru maine, Liliana va alege cina atat pentru cei sase baieti intrati sambata cat si pentru doamna Ioana.

Mirela a anuntat in direct ca va fi pentru a doua oara mamica. De aceasta data va avea un baietel.

Momente video:

Nicu a poveste intamplari din trecutul sau amoros!

Liliana, dese,mata sa ocupe camera speciala pentru a doua oara!

Florin i-a luat Mirelei locul pentru cateva minute.

Liliana a cinat in compania celor 4 pretendenti ce o curteaza!

Adriana a plecat spre locurile natale ale iubitului ei.

Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca va avea un baietel!

Tudor indragostit de o sustinatoare!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: