Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2014Activitate cu scantei pentru unul dintre cupluri! Aflati cine sunt protagonistii conflictului si cine suspina dupa vremuri nu demult apuse, astazi, de la ora 12:00! Relatia dintre Raymond si Constantina sta pe un butoi cu pulbere! Ce a aprins scanteia intre cei doi si ce au avut acestia sa isi reproseze, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Inainte de inceperea emisiunii, in casa au avut loc mai multe divergente aprinse intre fete si mame.
Cristina: „Doamna Iuliana nu a lasat niciodata pe nimeni sa stranga in urma dansei!” Corina la randul sau a tinut sa adauge: „De fiecare data cand am mancat nu am lasat pe altcineva sa stearga dupa noi!
Cristina considera ca pentru Andrei cel mai important este sa ii impresioneze pe ceilalti cu aspectul lui fizic.

Iuliana a hotarat impreuna cu fiul sau sa nu mai raspunda in niciun mod atunci cand va mai interveni mama Corinei. Bunica a fost de parere ca, daca va ramane alaturi de Traian, iubita acestuia va avea de suferit de pe urma mamei lui.

Tot bunica a acuzat-o pe Iuliana ca isi inchide intentionat lavaliera. Andrei a fost dezamagit ca iubita lui l-a ironizat impreuna cu Robert si de aceea, a refuzat sa-i ofere florile trimise de telespectatori.

Alin a spus despre nominalizari: „Laurentiu m-a ars de doua ori! Asta nu se uita niciodata!

Octavia, o telespectatoare din Bucuresti, a intervenit telefonic si i-a spus lui Raymond ca nu se potriveste cu iubita lui, pentru ca aceasta iubeste mai mult.

Pe Traian l-a incurajat sa-i demonstreze mamei Corinei ca o iubeste pe aceasta. Pe Mariana a sfatuit-o sa nu mai fie atat de geloasa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: