Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2017Prima zi a saptamanii a adus cu sine inceputul periplului competitional pentru Madalin si mama lui, doamna Constantina! Ciprian a rupt tacerea! Cum sunt asteptati viitorii concurenti MPFM6? Sustinatorii, motiv de disputa in randul baietilor? Cum s-a desfasurat impartirea cumparaturilor facute de doi dintre competitori? Cum sunt privite mesajele sustinatorilor? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Itele iubirii se incurca la fiecare declaratie!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Secretele machiajului de televiziune au fost dezvaluite de Anca Radulescu: „Fetele au nevoie de foarte multe informatii despre machiajul profesional, cel de televiziune, dar si despre machiajul de zi, cel natural si ce de seara, dar in primul rand trebuie sa stie cum sa isi ingrijeasca tenul. Un machiaj arata bine, pe un ten care arata bine!”

Mamele au ridicat steagul revoltei dupa ce au gasit mai multe vase nespalate. Constantina: „Nu stiam ce intentioneaza fiul meu, acum am aflat! Madalin nu a avut o iubita ca si Ana-Maria!”

Reprosuri intre indragostiti! Este Mihaela afectata de prezenta mamei lui Mihai? In urma tensiunilor aparute intre ele in ultimele zile, soacra si nora au decis sa clarifice odata pentru totdeauna problemele dintre ele! Mihai: „Dupa ce o sa iesim de aici o sa mergem sa stam la mama si apoi o sa vedem unde o sa locuim!” Mihaela si Mihai, pe marginea prapastiei despartirii? Mihaela: „Nu mai avem nicio sansa la marele premiu!”

Niculina, mama Mihaelei, a intrat in direct: „De cateva zile Mihai nu mai vorbeste cu fiica mea, da toata vina pe ea! O rog sa nu faca aceeasi greseala pe care a facut-o si ultima oara, cu fostul iubit! Toata lumea a vazut ca Mihai nu o iubeste!”

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Cel mai complicat de realizat este machiajul de televiziune. Camera de filmat nu iarta nimic, iar daca machiajul nu este corect realizat, risti sa semeni cu o masca incapabila sa transmita nimic.


sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

24 Comentarii

  1. Pe cuvant daca nu are Andrada asta fatza de pantof,asa arata ca un pantof barbatesc si e oribila cand se mai si matzaie chipurile se alinta ,ca parca scheauna sau miorlaie si cum e si slaba ca o matza ,e maximum Andrada!Parca e tot mai slaba!

  2. Petre a fost platit de sustinatorii Andreei pentru a face un live si a spune ca o sustine pe aceasta, dar si sa comenteze negativ la adresa Edithei. Au observat ca multi dintre sustinatorii lui Petre s-au reorientat spre Edith si ca Andreea a pierdut un loc in clasament. Ca si cum cei care voteaza sunt o turma si urmeaza ordinul ‘gurului’ Petrica. Sau… asa sa fie? Oare ce i-au oferit? Un alt telefon? O chirie in Bucuresti?

  3. Daca alții ar fi fost câștigătorii ptr Milano sa fi văzut câtă moneda se bătea….si cum a fost …si singuri ….si de cate ori….si pe când un pui…

  4. Shara draga, daca ai ajuns la concluzia ca toti cei ce au de obiectat ceva la adresa altei persoane sunt bolnavi psihic, nu vad de ce-ti bati capul cu „emanatiile” unor minti nelalocul lor.
    Seara faina!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *