Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2014Descoperiti astazi, de la ora 12:00, o aparitie surprinzatoare in Casa MPFM. Ce vor spune cei care au fost in vacanta la Bodrum? Cu ce impresii s-au intors din vacanta? Se joaca Laur cu sentimentele iubitei? Cum au fost acestia primiti si ce au de povestit? Aflati, de la ora 14:00, ce reactii au provocat mesajele primite la Radio MPFM, dar si ce nemultumiri tulbura linistea cuplurilor din concurs.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cele doua cupluri care au castigat vacanta la Bodrum s-au intors noaptea trecuta. Acestia nu au sosit cu mana goala, ci cu bacla turceasca cu care i-a servit si pe ceilalti.

Laura si Viorel nu s-au mai tinut de mana, cei doi pastrand o oarecare distanta pe canapea. Acestia nu au dorit sa spuna motivul pentru care s-au certat. Laur si iubita lui au implinit doua luni de relatie. Cei doi indragostiti au discutat despre neintelegerile care au aparut in cuplul lor.

In ultima perioada Alin si Gina au petrecut mai mult timp impreuna. Gina i-a spus acestuia ca si-ar dori sa poarte rochia de mireasa daca ajunge pana in Marea Finala. Cei doi au vorbit si despre ceea ce vor face atunci cand concursul se va incheia.

De la ora 14:00 s-au dat cateva discutii de duminica de la ora de DJ. Schimbul de replici dintre Andrei si Viorel a continuat si azi, primul afirmand: „Daca nu iti doresti sa te casatoresti si sa castigi Marele Premiu, de ce mai stai aici?

Laura a declarat ca nu mai formeaza un cuplu cu Viorel, dar ca isi doreste ca acesta sa fie votat sa ramana in competitie: „Noi, cei intrati mai tarziu in competitie, ne simtim usor marginalizati!” Iubitul ei este de parere ca a fost nominalizat de Alin din cauza banilor pe care mama lui ii are stransi.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: