Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2015Descoperiti astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00 cum a continuat conflictul dintre Andrada si Maria? De ce au fost pedepsiti Cristian si mama lui Nicolae si cum s-au distrat concurentii! Critici dure dupa inchiderea lavalierelor. Petru face dezvaluiri surprinzatoare. Ce s-a intamplat atat de grav intre el si Ana? Se anunta inceputul unei noi povesti de dragoste? Izbucnesc nemultumiri din senin!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Andrada a continuat sa-si puna nemultumirile. Catalina, iubitul, mama si soacra ei au fost cei vizitati. Andrada, despre cuplul format de Catalina si Nicolae: „El o iubea pe Laurica, dar acum isi urameste scopul si atat!” Danut despre aceleasi persoane: „E greu sa recunosti un adevar daca nu esti o persoana cu caracter!”

Doamna Maria: „Spre deosebire de alti concurenti mpfm4, Catalinei si fiului meu nu le-a trimis nimeni sfaturi sa formeze un cuplu!” Cristiana: „Doamna Maria incearca sa ne provoace pe mine si Marian pentru a urca din nou pe podium. Pozeaza in victima ca sa recastige voturile pierdute! Ne acuza ca am format cuplu la presiunea publicului, dar atunci cand Cristian a sarit gardul venea la mine si imi zicea: <>”

Razboiul iubirii: Ce cupluri s-au format doar dupa ce partenerii au fost impinsi in aceasta directie de cei dragi?

Cu drag si spor, Cristi si Radu au spalat vasele mai ceva ca gospodinele cu experienta, dar nemultumirile din partea celor doi baieti nu au intarziat sa apara. Murdaria a fost aratata cu degetul, dar si cei care lasa dezordine. Un adevar necurat sau un pretext de razboi?

Danut: „Am simtit din partea celor doi baieti ca am fost luat in ras! Fac abastractie odata, de doua ori, dar daca se insista la adresa mea inseamna ca e o problema si trebuie sa imi pun niste semne de intrebare! Si eu am strans si am facut curat, dar nu am stat sa contabilizez. Un barbat adevarat vine si imi spune in fata! Daca in direct ne intepam si in afara emisiunilor facem hore pentru mine esti o persoana cu doua fete! As vrea sa cred ca nu si-a luat-o in cap de cand a urcat in clasament!”

Reprosuri si vorbe dure au fost aruncate din cauza controversatului subiect al curateniei.

Gabi MPFM3 a intervenit: „Pur si simplu am vorbit cu Catalina! Mi-a cerut unele sfaturi, i le-am dat! M-a intrebat ceva legat de cariera ei si de hainele de acolo cine le confectioneaza, de unde le ia! Era dornica sa intre in casa!”

Petru a venit in platou pentru a face anumite dezvaluiri. Petru MPFM4: „Catalina nu ma atrage deloc! Ea s-a bagat in casatoria cuiva! Asa se aude! Nu este o persoana fidela!

Desi sustineau ca ii unesc sentimente puternice, relatia dintre Ana si Petru s-a incheiat dupa doar cateva zile! Ce a avut Petru de spus despre relatia cu Ana dar si despre cei de care alaturi a locuit: „Eu si Ana nu ne-am inteles pentru ca ne-am ascuns multe lucruri. Am avut o sustinatoare care ne sustinea pe amandoi! Se sustine ca aceasta sustinatoare avea alte interese! Am mers la Deva la mine, la care prietenii mei mi-au zis ca nu cred ca Ana are sentimente pentru mine! Am dormit cateva zile la ea, apoi cineva ne-a oferit o garsoniera sa ne ajute pana ne punem pe picioare. Am locuit impreuna cateva zile dar nu ne-am inteles! Bunica Anei este suparata pe mine! Dansa crede ca nepoata ei si-a pierdut virginitatea cu mine, dar nu este asa! Cateodata imi pare rau ca am plecat din casa, pentru ca puteam sa castig masina, macar atat meritam si eu. Danut sa lase tabelul cu scorul pentru ca in relatia lui si el a gresit foarte mult. Daca vor forma un cuplu in afara competitiei, Danut o va agresa pe Carmen! El oricum nu prea avea sentimente foarte puternice pentru ea. Intre mine si Radu se stie ca a fost o prietenie stransa inainte. Eu nu pot sa fiu prieten cu un baiat care nu ar tine cont nici de frate nici de prieteni daca lui i-ar place de o fata. Intre Radu si Ana MPFM4 cred ca va fi ceva afara. Andrada vorbeste si se poarta urat. Radu nu trebuia sa o scuipe, dar nici ea nu trebuia sa dea cu palmele. Nu ii mai consider prietenii mei.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: