Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2016Natasa vrea sa duca razboiul pana la capat. Care sunt consecintele iesirii in club? Ce face Constantin cand regina inimii lui se odihneste? Nunta e aproape, iar fetele se gandesc intens la momentul cand vor deveni parinte. Dulceata iubirii dispare in ceata reprosurilor amare? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Isteria vaselor lasate nespalate a cuprins toata casa! Ce reactii au suscitat deciziile luate in camera confesiunilor?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Bunica Tatianei a intrat in direct: „Lavinia de multe ori mi-a invatat nepoata de bine!”

Nemultumirile legate de lipsa de curatenie s-au transformat intr-o rafuiala presarata cu nenumarate polite platite! Denisa: „Eu si Loredana suntem singurele care au recunoscut ca au lasat vase nespalate, dar nu cred ca toate farfuriile gasite in curte erau ale noastre. Acum daca se gaseste ceva nespalat, primele pe care se arunca vina sunt eu si ea.”

Simtindu-se acuzat pe nedrept de lasarea vaselor nespalate, Loredana si Ionut MPFM5 au contraatacat. Ionut: „Voi lasa toate vasele nespalate pe blat daca sunteti javre si aruncati vina unul pe celalalt!” Loredana a tinut sa adauge: „Ei stiu doar sa tipe si sa se certe, dar le arat eu de acum incolo!” Nicolae: „Ei doi au nevoie de sfaturi din afara in fiecare saptamana, altfel nu se descurca!”

Este Natasa atacata din cauza actiunilor ei sau a relatiei stranse pe care o are cu cei care sunt clasati pe primul loc? Emilia: „Natasa este un om rau, se bucura cand vede ca eu si iubitul meu ne certam. Nu am intalnit in viata mea persoane atat de invidioase precum este ea.”

Catalin: „Natasa face tot posibilul sa fie in prim-plan pentru a-si etala veleitatile!”

Ceea ce au facut fetele in club sambata trecuta a fost adus din nou in discutie. Ionut: „Emilia stie perfect ce spune, dar incearca sa se joace cu mintea noastra!”

Fiecare concurent a fost invitat in camera confesiunilor pentru a raspunde daca va continua sau cursa pentru masina, de data aceasta nu pe echipe, ci individual. Ionut: „Echipa mea era slaba, dar singur am sanse mai bune sa castig masina. In timpul probelor o sa ma gandesc cum sa ii elimin pe ceilalti, nu cum sa castig.”

Momente din emisiune:

Disputa privind vasele nespalate a continuat.

Mizerie pe canapele.

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: