Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2014Furtuna in Paradis? Ce discutii a starnit atitudinea lui Grigore, atunci cand acesta nu a putut sta in camera din cauza fumului de tigara al altor concurenti? Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca Oana si Viorel si din ce motive, dar si cine lupta din rasputeri pentru inima unuia dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Revolta de proportii in casa MPFM dupa ce Oana a fost anuntata Mireasa Saptamanii! Descoperiti ce anume i-a pus pe jar pe concurenti, dar si ce au avut sa isi reproseze Laur si Viorel si care a fost marul discordiei dintre cei doi, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Traian sustine ca Grigore, desi nu se arata deranjat de tachinari, cauta sa se razbune pentru acestea!

Andrei: „Grigore este mai matur la mine, dar felul in care raspunde glumelor este copilaresc!

S-au aratat cateva imagini cu Silvia si Gina care aveau o discutie. Gina a fost dezamagita de faptul ca timp de sase luni nici un baiat nu a reusit sa ii cucereasca inima, dar odata cu venirea celor 4 concurenti noi aceasta s-a indragostit de Viorel. Din pacate pentru ea, totul a durat foarte putin intr-un acesta nu i-a impartasit aceleasi sentimente, iar odata ce format un cuplu cu Oana, Gina e sfasiata de apropierile dintre cei doi indragostiti.

Tot in emisiunea de azi, bunica a intervenit intr-o discutie dintr-un material in care a fost implicata Oana si Laur. Aceasta a avut un conflict cu nepotul si iubita acestuia. Cei doi i-au cerut Mariei sa nu se mai implice in discutiile celorlalti, dar pentru ca bunica nu le-a respectat dorinta, s-au mutat pe alta canapea, nemaidorind sa stea langa dansa. Maria a fost afectata de acest lucru si s-a dus sa planga, in pat.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: