Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2016De cand a venit in casa, Emilia a fost implicata in numeroase conflicte. S-a intors concurenta cu strategie bine pusa la punct? Lupta devine acerba in ceea ce priveste baietii care au fost situati pe primele trei locuri din clasament. Batalia titanilor continua! Cine isi va adjudeca victoria? In a 187-a zi a showului matrimonial MPFM cu numarul 5 lupte grele s-au dat intre titani. Tensiunile au atins cote explozive. Descoperiti ce confruntari au mai avut loc, astazi de la ora 11:15 si 14:00! Problema curateniei a continuat sa provoace dispute intre concurente. Dupa ce si-au aruncat vorbe grele, Nicoleta si tatal ei au stat fata in fata!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Oana s-a aratat nemultumita de dorinta lui Cosmin de a parasi cat mai repede casa fetelor pentru a-si putea face somnul de frumusete!

Emilia, marcata pe vecie de dramele trecutului amoros? Concurenta nu are incredere totala in actualul iubit.

Subiectul videochatului a aprins sabiile. Discutiile au continuat si dupa incheierea emisiunilor din direct. Valentin: „Catalin este net superior lui Florin!”

Florin: „Valentin este pe primul loc pentru ca eu nu am format un cuplu! Acest lucru il stie din direct, de cand a intrat o doamna in legatura telefonica! Catalin ma judeca pe mine pentru trecutul meu de videochat, dar i-a permis fostei lui iubite sa faca asta! Natasa ar trebui sa-i multumeasca lui Marius! Datorita lui se mai vorbeste de ea in aceasta emisiune!”

Natasa: „Florin nu respecta pe nimeni in aceasta competitie! Pe toti ne-a facut nesimtiti! Marius tine cu dintii de prietenia cu Florin pentru ca vrea sa profite financiar de pe urma acestei relatii!”

Marius: „O femeie care tine la tine trebuie sa te accepte si cu probleme, si cu prieteni!”

Mihaela si Constantin prezinta imaginea unui cuplu unit, insa ce se ascunde in spatele acestei fatade? Cuvintele concurentei au umplut paharul iubitului sau. Mihaela: „Saptamana aceasta Constantin a fost mai agitat decat mine, spunea ca sunt nervoasa si i-am spus ca nu este adevarat!”

Nicoleta: „Nu ma asteptam ca tatal meu sa vina. El nu a fost de acord sa vin la acest show, am avut certuri cu el din acest motiv. Imi cer iertare pentru ca nu am fost copilul exemplar pe care si l-a dorit!”

„Sotia mea a stat cu fiica noastra, eu am fost plecat mai tot timpul la munca! Ma simt vinovat ca mi-am neglijat sentimental fiica!” a declarat tatal Nicoletei.

Momente din emisiune:

Batalia pentru locul intai la baieti a intra intr-o noua etapa!

Nicoleta si-a revazut tatal si l-a imbratisat pentru prima data de la intrarea in concurs!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: