Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2013Incepand cu ora 12.00. aflati ce discutii au mai avut loc in Casa Baietilor, in ce relatii se mai afla Sorin si Claudia, care sunt motivele de suparare ale Ginei si ce obiectii a avut Virginia la adresa Marianitei si a Ramonei! Incepand cu ora 14.00, aflati ce secrete ascunde Ramona, ce amintiri are Laurentiu despre prima lui dragoste, ce parere au unii baieti despre Laurentiu, dar si in ce relatii mai sunt Iulia si Alin!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:
Gina a fost suparata si a plans din cauza unui mesaj primit in emisiunea de la 12:00. Telespectatoarea o mustra in mesaj, ca nu a luat atitudine in emisiunea de ieri si a lasat-o pe Claudia sa o acuze pe Constantina fara motive. Ea a confirmat ca s-a simtit prost pentru ca Raymond nu a ales-o, desi ea afirmase ca il place.

Oana: „Gina a plans pentru ca s-a simtit tradata de Claudia.” Maria: „Gina se spovedeste cui nu trebuie.” Mamele nu au o impresie buna despre cele sase fete prietene, „din clanul pitzi”. Maria: „Diana a povestit in casa lucruri care nu sunt demne de ea.”

Andrei a fost de parere ca mamele apreciaza fetele lingusitoare.

Ramona: „Oana e singura dintre noi care vrea cearta. Ea este contra tuturor si se baga peste tot.”

Constantina a primit sfaturi si flori de la telespectatori. Intre Raymond si Traian, ea l-a ales pe primul. Ramona i-a transmis un mesaj secret lui Andrei prin care i-a spus sa se concentreze pentru ca este o ispita in acest show.

Andrei: „Am vorbit cu Denisa sa nu ne grabim, sa ne descoperim pe parcurs.”

Laurentiu le-a povestit baietilor ca prima dragoste a lui a fost cu o fata implicata in alta relatie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: