Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati ce surprize le-au pregatit fetele partenerilor lor, ce curiozitati au avut Cornelia si Dragos unul in privinta celuilalt, ce discutii a purtat Emilia cu Cosmin despre Cristina, dar si ce nemultumiri au mai aparut in ambele case! Incepand cu ora 14:00, aflati ce i-a determinat pe Cornelia si Dragos sa se impace, de ce s-a suparat Razvan pe Elena, ce s-a mai intamplat intre Cristina, Cosmin si Emilia, dar si cu ce alte probleme s-au mai confruntat, recent, concurentii!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Narcisa a facut dezvaluiri. Ea a spus ca Sarmir, fostul iubit al Corneliei, a fost si iubitul ei. Ea a mai spus ca de cand a intrat in concurs, Cornelia o trateaza cu un aer de superioritate. In acelasi timp, aceasta a afirmat ca se simte santajata de catre Narcisa.

Cornelia banuieste ca fostul ei iubit, Samir, ar fi trimis-o pe Narcisa in competitie pentru a-i transmite un mesaj ei. Elena nu este convinsa de sinceritatea Cristinei cand spune ca vrea sa plece acasa si spune despre Razvan ca este subiectiv cand ii da dreptate Cristinei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: