Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2015Opt noi concurenti au pasit, sambata, pragul Casei. Par ca s-au acomodat cu succes, dar oare acesta este adevarul? Cine pe cine a pus ochii? Cine de cine s-a indragostit? Se pune la cale destramarea cuplurilor? Nu-i uitam nici pe veterani! Evenimente controversate ies la iveala, iar gelozia partenerilor depaseste orice limita! Ce s-a intamplat? Avem tradari, dezamagiri si rani de dragoste ce nu se stie daca se pot vindeca! Optiunile concurentilor la cea mai recenta runda de nominalizari au provocat o multime de controverse, dar nici indragostitii nu sunt mai fericiti! Cine se simte tradat? Carui concurent i-au fost frante aripile sperantei chiar inainte de a-si lua zborul pe culmile iubirii? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Elly si Cristian la a patra aniversare a relatiei lor. Privind-o pe Carmen socializand cu noii concurenti, Danut fierbea de gelozie. Are motive concurentul sa se indoiasca de sinceritatea partenerei lui?

Andrada acuzata de mai multi telespectatori de vanaile pe care le-a avut pe gat la venirea in platou. Aceasta a explicat ca semenele au fost facute de un amic, care a strans-o de gat, in gluma. Andrada: „Semnele de pe gat mi-au fost facute de un amic, in speranta ca nu voi fi acceptata in competitie!”

Ana: „Imi place de cel mai mic baiat din casa, Andrei!” Andrei: „Poate ma place ana, dar eu nu o plac! Imi place Andrada, ne-am inteles din priviri!” Lui Andrei ii place Andrada, dar Petru e convins ca cel care vrea sa o cucereasca are nevoie de studii temeinice! Radu a fost acuzat de Andrada ca nu a venit in concurs pentru a-si gasi sufletul pereche!

Ionela a dorit sa afle care sunt intentiile iubitului ei in privinta ramanerii sau plecarii din concurs. Intr-o pauza de publicitate de la finala saptamanii trecute, din 7 februarie 2015, Anisoara si Maria au avut un schimb dur de replici. Anisoara: „Ma bucur ca am trecut prin asta, ca sa vad adevarata fata a oamenilor, a papagalilor! Imi rade in fata, iar pe la spate musca! Are fata de papagal! Nu mi-am vazut niciodata fiul reactionand astfel!” Despre cine credeti ca este vorba? Anisoara a izbucnit in plans din cauza atitudinii violente pe care fiul ei a avut-o fata de partenera. Ionela: „Teodor, am ramas socata de atitudinea ta fata de mine!” Teodor: „Mi s-a parut ca iubita mea ma ia peste picior, de aceea am avut acea reactie deplasata!”

Desi a trecut impreuna cu Liviu prin emotiile intrarii in concurs, Andrei sustine ca acesta nu este potrivit pentru competitie. Liviu nu a fost ironizat doar de Andrei, ci si de Radu! Inainte de intrarea noilor baieti, Roxana se plictisea, mai ales cand vedea cuplurile sarutandu-se. Asa s-a intamplat si intr-o seara, cand Roxana a facut o gluma pe seama lui Marian.

Liliana, telespectatoare din Deva: „Andrada este o fata draguta, dar sa se fereasca de ceilalti sa intre in dispute cu ea!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: