Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarieUn eveniment marcant i-a lasat fara cuvinte pe concurenti! Urmariti emisiunea incepand cu ora 11:50 si veti afla ce s-a intamplat, in week-end, in casa „Mireasa pentru fiul meu”!Astazi, de la ora 14:00, aflati ce disputa s-a iscat intre Maria si Florin, ce parere are sora Lorenei despre tensiunile dintre aceasta si ceilalti concurenti, ce impresii au schimbat Cornelia si Madalina intr-o pauza de publicitate de la Gala, dar si care au fost reactiile lui Dragos dupa ce a aflat de scrisoarea ce a primit-o Cornelia de la fostul ei iubit.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2013, de la ora 11:50 si ora 14:00:Cornelia si Dragos au sustinut ca de la Gala nu isi mai vorbesc unul altuia. Motivul se pare ca ar fi scrisoarea trimisa de Nicu. Totodata cei doi au adaugat ca decizia lor este definitiva.Maricel se pare ca ar fi sarit gardul si ar fi plecat din competitie. Inainte de a plecat el s-a harjonit cu Stefania, fapt ce a deranjat-o pe fosta lui prietena.

Alisa, sora Lorenei, si-a spus si ea parerea in legatura cu relatia surorii ei si Maricel.In continuare Cornelia si Andreea sustin cele scrise in scrisoarea inaintata Comisiei de Decizie la Gala Saptamanii trecute.

In emisiunea de dupa-amiaza s-a dat o declaratie a lui Maricel in care a spus ca ceea ce el i-a zis Corneliei in legatura cu fosta lui prietena a fost pentru a o testa pe aceasta si a arata cat de barfitoare este.

Razvan la randul sau i-a criticat pe cei care au luat act la cele spuse de catre Maricel si i-a reprosat Corneliei si fostului ei prieten ca au facut gesturi similare cu ale celor doi.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: