Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 ianuarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 ianuarie 2017Ziua cu numarul 128 a sezonului 6 MPFM a fost scena agoniilor si a exstazului concurentilor. Fructul interezis a devenit subiect principal de discutie in casa baietilor! Fanteziile au scapat de sub control! Edith nu a lasat nimic sa-i stea in cale! Competitorii au primit raspunsuri mult asteptate din partea stafului! Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Sunt Madalina si Andrei prieteni „pe bune” sau folosesc metoda celui mai recent cuplu format? Andrei: „Momentan nu simtim sa formam un cuplu!”

Adevarurile dezvaluite si provocarile indepline la finala saptamanii trecut eau continuat si dupa. Madalin: „Nu mi-ar pica bine daca fosta iubita ar intra in direct, dar nu cred ca va suna! Pe mana am tatuat data in care am cunoscut-o! Sunt sanse sa-mi tatuez data la care am cunoscut-o pe Ana-Maria! Pe fosta iubita am cerut-o de sotie dupa trei luni!” Secretul dragostei lui Madalin dezvaluit de propria mama! Constantina: „Tatuajul se poate corecta! Stiam ca a cerut-o de sotie dar nu am luat in serios acest lucru! Nu ma crezut de la inceput in relatia lor, nu ii vedeam impreuna, nu se potriveau! Fiul meu se enerveaza din orice, nu se potriveau la caracter!”

Valentin: „Vreau sa abandonez competitia! Dupa emisiunea vreau sa plec!” Andrada: „De patru luni de zile imi bat gura degeaba! Nu imi place ca iubitul meu sa isi dea cu parerea despre alte persoane, asa cum nici lui nu ii place cand cineva isi da cu parerea despre noi!” Dau cei doi glas nemultumirilor pe care le-au tinut ascunse prea multa vreme?

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

34 Comentarii

  1. Kitty, nu stiu la care live te-ai uitat tu, dar eu am vazut unul in care Petru spunea ca-i dezamagit de Edith, ca nu va pastra legatura cu ea afara. Cam prea mare coincidenta, sa o treaca el de la ‘surioara’ la o ‘necunoscuta’ in momentul schimbarii clasamentului. Citind cateva postari pe grupuri mi-am dat seama care a fost tactica sustinatorilor Andreei. Prin aceasta interventie ei doresc sa-i atraga pe sustinatorii lui Petru si asa, poate, poate, ii detroneaza pe Andrada si Valentin. Lauda lui Petrut pe mixt de catre acestia este batatoare la ochi, la fel de surprinzatoare este de raceala lui fata de Edith.

  2. Nu cred în niciun cuplu .

  3. Scchimbați-o pe PAULA CHIRILĂ…N-ARE NICIO TREABĂ CU EMISIUNEA…PUNE ĪNTREBĂRI PUERILE..INFANTILE
    . INUTILE FĂRĂ NOIMĂ..E TELEGRAFICĂ PARCĂ ABIA AŞTEAPTĂ MINUTELE DE PUBLICITATE…CHIAR NU NE PLACE…SCHIMBAȚI-O…NU ESTE PTR ACEASTĂ EMISIUNE

  4. Am urmarit cuplul Andreea-Radu. M-am bucurat cand s-au sărutat si au decis sa formeze un cuplu. Din păcate Andrea nu simte la fel ca Radu, e rece si ma tem ca a acceptat sa facă cuplu doar presata de împrejurări! Mereu il cearta mereu nu ii convine de el! E obosita or o doare capul:( părerea mea ca se eschivează si da semne ca nu vrea sa fie in cuplu cu Radu. Sunt sigura ca stafful stie si urmărește aceste mișcări ale ei dar așteaptă ceva mai decisiv sa facă material. Nu știu dacă se păcălește singura or vrea doar să-l păcălească pe ceilalți 🙁 nu tine la Radu, ea nu face nici un gest cum ca l-ar place si mereu verifica ce fac alți in jur:( dacă nu simte ca Radu ar trebui sa-i zică sa se oprească or sa nu se grăbească!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *