Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2014Ce motive l-au facut pe Andrei sa fie deranjat de tinuta iubitei lui? Gala Saptamanii se apropie cu pasi repezi, iar concurentii isi definitiveaza strategiile. Cum s-au pregatit Oana si partenerul ei pentru viata de dupa competitie? Descoperiti ce planuri au fost puse la punct, de la ora 12:00. Aflati, de la ora 14:00, cu ce impresii au revenit in Casa concurentii plecati in vacanta, dar si ce s-a intamplat in absenta lor in competitie.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei si partenera lui aniverseaza astazi opt luni de relatie si sapte de logodna. Cei doi au mers saptamana aceasta la cumparaturi unde s-au intalnit cu sustinatorii, dar si cu mama Cristinei, de la care au primit sfaturi si unele informatii. Laura a confirmat ca, in vacanta de la Bodrum, ea a decis sa se desparta de Viorel. Banii castigati de Oana in concurs i-au starnit lui Laur anumite idei de afaceri, cum ar fi deschiderea unei cafenele in centrul Bucurestiului.
Mariana ii pregatise o surpriza iubitului ei si de la starea de veselie pe care o cuprinsese, a trecut intr-una de indispozitie din cauza unor glume nepotrivite facute de partenerul ei.

Laura: „Din moment ce eu am luat decizia de a pune punct relatiei, Viorel nu are de ce comenta pe acest subiect!” Aurica a sustinut ca perioada in care fiul sau a fost plecat in vacanta, a fost cea mai grea din viata ei. Andrei: „Imi pare rau ca nu pot sa cred in motivele de suparare invocate de Viorel si mama lui!
Constantina a fost placut impresionata de comportamentul iubitului ei in timpul vacantei. Daniela: „Doamna Aurica a ales sa stea numai cu Laura si Constantina, dar eu ma inteles bine cu toata lumea!

Andrei: „Eu cred ca nici sustinatorii lui Viorel nu cred in el! Viorel cere mila pentru a ramane in competitie!” Tot el i-a mai reprosat acestuia ca l-a sustinut atunci cand avea mai mare nevoie si nimeni nu era langa el.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: