Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2016Dupa o finala saptamanala plina de decizii definitive, in casa au avut loc evenimente surprinzatoare. Ce bombe sunt pe cale sa explodeze? Ce informatii pretioase au ajuns in casa prin intermediul mamelor care au trecut pragul competitiei pentru cateva ore? S-a racit relatia intre cele doua bune prietene Mihaela si Lavinia MPFM5? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Care au fost consecintele luptei pentru un premiu de invidiat?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Prin intermediul mamei Emiliei, Carolina, o buna prietena a concurentei, i-a transmis salutari lui Catalin. Sa fie vorba despre o noua idila?

Sambata, concurentii au putut lupta pentru un premiu de invidiat. Cui i se datoreaza victoria si cine-i responsabil pentru infrangere in lupta de la finalul saptamanii trecute? Catalin nu s-a aratat deranjat ca nu a mers la parcul de distractii si a ramas in casa, alaturi de Liliana.

Tensiunile dintre baieti au atins punctul de fierbere. Calculele bugetare s-au transformat intr-un duel al orgoliilor. Catalin: „I-am rugat saptamana trecuta pe toti cei care nu si-au calculat lista, sa o calculeze. Aveam o gaura in buget si s-a ajuns tocmai vineri sa isi calculeze lista toate persoanele. In ultimele 2-3 luni nu a disparut nici macar un leu.” Adriana catre Valentin: „Ti se pare ca am ciunga-n par, ca ma fraieresti pe fata?! Imi bagi cuvinte in gura?!”

O disparitie misterioasa a declansat investigatii asidue. Emilia s-a aratat deranjata de dispartia foliei de gatit: „Cineva mi-a sterpelit folia! Daca gasesti ceva ce nu-ti apartine, ”

Bucuria Laviniei dupa victorie a contrastat cu dezamagirea inlacrimata a Emiliei. In timp ce unii chiuiau de bucurie, altii suportau cu greu dezamagirea. Lavinia: „Daca as fi fost cea care nu ar fi castigat masina nu as fi avut nimic de comentat. S-a mers pe principiul ca cine ridica prima mana aceea pierde.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: