Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2014Opiniile mamelor cantaresc greu. Afla care este opinia mamei lui Laur despre comportamentul fiului ei in concurs, dar si despre relatia pe care o are acesta cu Oana si ce furtuna a provocat conflictul dintre mama Cristinei si mama lui Andrei! Astazi, de la ora 12:00! Ce au invatat concurentii despre dinamica unei relatii? La ce concluzii au ajuns Cristina si partenerul ei dupa tensiunile aparute intre cele doua familii?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Intr-un interviu pe care l-a dat mama lui Laur considera ca Aurica a amplificat prin interventiile ei conflictul dintre fiii lor. Andrei considera Oana si iubitul ei nu ii ofera respectul cuvenit pentru ca isi insusesc din produsele lui: „Nu ma deranjeaza ca au consumat din produsul nostru, ci ca nu-si recunosc gestul!

Concurentii au fost provocati de psihologul Ioana Tanase sa transmita partenerilor ce ar dori si ce nu ar dori sa afle de la acestia. Constantina crede ca prin comportamentul pe care il are, il dezamageste pe iubitul ei. Ray a sustinut ca nu isi deschide sufletul fata de ea pentru a o proteja de suferinta pe care i-ar putea-o provoca: „Constantina imi cunoaste problemele, dar nu le poate rezolva!” Laur: „Daca Andrei nu se simte superior intr-o relatie de amicitie, renunta la acea apropiere!

Atat cei doi cat si partenerele lor au avut un schimb de replici in care s-au acuzat reciproc de aroganta si falsitate.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: