Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2015Urmariti emisiune MPFM de astazi, miercuri 11 martie 2015 sa sa descoperiti cele mai noi dispute dintre concurenti. Doriti sa aflati cat de bine se inteleg indragostitii? Cat de mult poate rani un cuvant? Cum au facut baietii fata provocarii primite de sfintii 40 de mucenici? Disputa apriga intre fete dupa distractia din club! Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00 ce noi afirmatii controversate si critici dure si-au adus acestia!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: La concursul care a avut loc la finala saptamanii trecute, Cristiana a fost singura fata care nu a reusit sa citeasca pe buze niciun cuvant. La un moment dat Marian i-a spus in gluma partenerei „Stai jos!”. Cuvintele spuse de Marian au ranit-o profund pe logodnica lui.

Comportamentul pe care l-a avut Cristian in club a starnit controverse in randul celor din casa. Marian a incercat sa o convinga pe Elly a nu are motive sa se indoiasca de sentimentele concurentului.

O gluma facuta in club a reaprins rivalitatea dintre Ionela si Andrada? Ionela si Elly: „Andrada si-a aratat inteligenta!” Gluma nevinovata sau ironie?

Dupa indelungi eforturi, baietii au reusit sa respecte traditia. De sfintii 40 de mucenici, baietii au consumat traditionalele 44 de pahare!
Radu a fost „epuizat” de efortul de a consumat cat mai multe din cele 44 de pahare! Andrada i-a tinut morala partenerului, dar el considera ca ea nu are motive de ingrijorare in privinta lui.

Saptamana trecuta, Gabi a lasat sa se inteleaga ca intre Petru si Andrada ar exista o anumita atractie! Opinia lui Petru despre Gabi: „Un terchea- berchea cu pantaloni in vine!” Petru: „Ana va descoperi in timp calitatile si defectele lui Gabi! Sunt un nenorocit si eu am lovit o fata! Pentru tot ce am facut nu o merit!”

Desi era hotarata sa ii acorde o sansa lui Gabi, Ana si-a schimbat radical decizia dupa ce a citit scrisoarea din partea mamei! Am aflat pe cine plac fetele noi, Lavinia si Alexandra. Alexandra: „Vreau sa il cunosc mai bine pe Cristi!” Desi Petru se gandeste doar la Ana, Lavinia vrea sa-l cunoasca!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: