Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2014De la cine au primit cadouri, cum au petrecut ziua de duminica? S-au despartit, dar inca mai viseaza unul la celalalt ! Aflati despre cine este vorba, dar si prin ce peripetii au mai trecut concurentii in aceste zile, astazi, de la ora 12:00. Noaptea trecuta mamele nu s-au putut odihni din cauza fetelor care au stat pana dimineata si au primit numeroase mesaje din partea stafului.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Duminica, in singura zi din saptamana fara emisiune, concurentii nu s-au plictisit asa cum se intampla in primele saptamani, ci s-au distrat cum au stiut ei mai bine. Saptamana trecuta, o sustinatoare a lui Marian a trimis o pereche de pantofi si l-a rugat pe acestea sa ii dea fetei care crede el ca este aleasa lui. Desi pana la urma aleasa lui a fost Cristiana, pantofii i s-au potrivit doar Ionelei, care a motivat ca i-a probat doar pentru ca celorlalte fete nu li s-a potrivit si astfel s-ar fi ales cu o pereche de pantofi. Nicolae a purtat o discutie cu mama lui despre fosta lui relatie cu Simona. Din cate separe mai are inca sentimente pentru ea, dar recunoaste ca nu ar mai dori o impacare.

In prima parte de la ora 14:00, s-a reaprins conflictul iscat in urma concursului de gatit, mai precis modul in care au fost acordate punctele. Catalin le acuza pe cele 3 fete care au castigat concursul de gatit ca au castigat pe nedrept competitia culinara.

La finala de sambata, 8 noiembrie 2014, in platou au fost invitati prietenii lui Cristian, care i-au dat mai multe sfaturi acestuia, atat in direct cat si pe pauzele de publicitate. Nicolae s-a confesat lui Cristian ca si-ar dori sa aiba o discutie cu Simona, pentru ca au ramas anumite lucruri pe care el nu le-a spus. Cristian a tinut cont de dorinta acestuia si a intermediat dialogul intre cei doi fosti iubiti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: