Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati cum decurge relatia dintre Lorena si George de cand Cristina, mama lui, este mai aproape de ei, ce neintelegeri au mai aparut intre fete, dar si cine crede Cosmin ca ar putea fi un pericol pentru relatia lui cu Cristina! Incepand cu ora 14:00, aflati ce au discutat Cornelia si Dragos despre Narcisa, cum mai evolueaza relatia dintre Victor si Narcisa, cum s-au inteles Cristina si Cosmin dupa ce au decis sa se indeparteze de Emilia, ce si-au reprosat Alin si Andreea, dar si cine a suparat-o pe Luminita!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Cosmin a fost deranjat de mesajul pe care l-a primit Cristina de la George, fostul concurent. Acesta a intervenit telefonic si a spus ca este putin dezamagit de Cosmin si de doamna Emilia si a vrut sa lamureasca situatia creata. George, fostul concurent, a spus ca a transmis prin Vanessa un mesaj in care ii saluta si ii asigura de sustinerea lui pe Cristina si Cosmin. Acel mesaj care a fost transmis numai pentru Cristina, a venit din partea Stefaniei.

Au mai fost prezentate discutiile dintre concurente aparute in urma cumparaturilor si consumarii anumitor alimente.

Maria a aflat ca Dragos a depasit de nenumarate ori bugetul alocat cumparaturilor. Luminita a fost de parere ca Alin nu a fost niciodata prieten cu Dragos. Cornelia a acuzat-o pe Narcisa ca nu-i respecta relatia, din moment ce a venit cu mesaje din partea lui Samir, fostul ei iubit.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: