Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2014Casa MPFM isi deschide portile pentru cel mai nou concurent! Ce dezbateri au avut loc legate de faptul ca Viorel a declarat ca o place pe una din fetele care are deja un cuplu? Cu ce ganduri va pasi acesta in competitie, cum il vor intampina concurentii, dar si cum s-a desfasurat prima conversatie dintre Oana si Bogdan, descoperiti astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au avut parte de vizita unui psiholog.Cum a decurs intalnirea dintre acestia si psiholog, ce sfaturi au primit din partea acestuia, ce destainuri au facut, dar si care dintre noii competitori este interesat de una dintre concurente, aflati astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Declaratiile lui Viorel si ale mamei lui au starnit ample controverse. Laurentiu si Andrei au facut front comun impotriva lui Viorel, in urma declaratiilor lui despre Marianita.
Laurentiu: „Rog fetele care vor veni in casa sa spuna ca intra pentru mine!

Psihologul Anca Boalca a venit astazi in emisiune si a analizat problemele concurentilor, dupa ce ieri a stat de vorba cu fiecare in parte. Maria i-a explicat nepotului sau ca ar trebui sa tina seama si de ea, pentru ca a venit aici sa il sustina, nu sa-i faca rau. Ea crede ca Andrei il influenteaza negativ pe acesta.

Ray a considerat ca nu-i sunt necesare sfaturile unui psiholog pentru ca are incredere suta la suta in el.
Dezamagita ca in finala de saptamana trecuta nu a avut niciun pretendent, Gina a dorit sa ramana in casa, insa fetele au convins-o sa mearga in club. Aurelian a sfatuit-o si a incurajat-o sa aiba mai multa incredere in ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: