Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarieUrmariti Mireasa Pentru Fiul Meu astazi, de la ora 11:50, aflati ce a discutat Dragos cu Alin despre Cornelia, cum a reactionat Dragos dupa ce a aflat de scrisoarea pe care a primit-o Cornelia de la fostul ei iubit, dar si ce alte neintelegeri au mai aparut intre anumiti concurenti. In partea a doua a emisiunii de astazi, de la 14:00, veti afla ce a avut de spus Maricel dupa acuzatiile Corneliei si ale lui Alin la adresa fostei sale prietene.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2013, de la ora 11:50 si ora 14:00:In emisiunea de dimineata, Cornelia a lasat sa se inteleaga ca daca Dragos ar fi comunicat mai mult cu ea, relatia lor ar fi evoluat intr-o directie buna. S-au mai dat cateva imagini de la Gala in care Madalina ii impartasea acesteia impresii din afara casei. Cele doua au purtat si o discutie codificata.

Dragos la randul sau a afirmat ca scrisoarea pe care fosta lui iubita a primit-o din partea lui Nicu a omorat tot ceea ce mai simtea aceasta pentru el. Si mama lui a fost destul de suparata spunand ca spre deosebire de cea care dorea sa ii fie nora, fiul sau nu a ramas in relatii de prietenie cu vreo fosta prietena.

In emisiunea de dupa-amiaza a intrat in legatura telefonica verisoara Corneliei care a afirmat ca cea de-a doua felicitare nu a fost trimisa de catre Nicu. Totodata aceasta a mai adaugat ca fostul prieten al surorii ei are o noua relatie. Mamele s-au lamentat ca fetele fac risipa de produse cumparate din bugetul comun.

Alin i-a povestit prietenei lui ca Dragos a luat din produsele celorlalti baieti fara a cere permisiunea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: