Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2015Astazi, concurentii au mers pentru prima oara la cumparaturi in acest sezon. Planuri de viitor soldate cu usi trantite in nas. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda Marian si Cristiana? Ce discutii a avut Cristian cu Florin, fratele sau, in pauzele publicitare de la finala saptamanii trecute? Aflati incepand cu ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Marian este de parere ca iubita lui este instabila emotional. La aniversarea celor doua luni de relatie, in numele iubirii ce i-o poarta, Cristiana i-a pregatit o surpriza culinara partenerului ei. Ieri, castigatorii concursului de revelion au mers la munte.

Desi Madalinei nu ii place, Ecaterina crede ca iubita fiului ei isi face griji degeaba din cauza numelui de familie.
Florin si-a dorit s-o intalneasca pe sora lui Cristian, dar ea, in prima faza, l-a refuzat.

Incepand cu saptamana viitoare, Andreea Mantea o va inlocui pe Mirela Boureanu Vaida. Concurentii au analizat asemanarile izbitoare care exista intre Florin si Cristian. In pauza de publicitate, Florin i-a povestit fratelui mai mare ca este total dezamagit de mama lui. Mama lui Elly: „Sotul meu nu este de acord cu relatia dintre fiica noastra si Cristian! El considera ca s-au grabit atunci cand s-au logodit! Sotul meu nu va fi niciodata de acord cu relatia dintre ei! Cristian si sotul meu nu se vor intalni vreodata, indiferent de ce se va intampla!

Mama Madalinei a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre relatia fiicei ei. Aceasta este nemultumita de reactiile pe care le-a avut Catalin la adresa fetelor, dar si din cauza ca o vede pe fiica ei nefericita langa acesta. Mama Madalinei: „Prin comportamentul lui nu da dovada ca te iubeste. La implinirea unei luni de relatie nu ti-a luat nici macar un trandafir! De ce vrei sa pleci din emisiune? Ce ai venit cu Catalin? Impuneti si tu punctul de vedere, fi mai puternica, Catalin te joaca asa cum vrea el! Nu este omul care sa iti pui baza in el! Nu ii ofera dragostea de care are nevoie, nu trebuia sa faca atata caz cu fetele pentru ca aceste lucruri au afectat-o pe fiica mea!”

Catalin este hotarat sa demonstreze ca el nu isi doreste sa ia nimic din Marele Premiu daca va ajunge pana la finalul competitiei, ci sa-si intalneasca marea dragoste. Cu toate acestea el spune ca nu va sta pana la final pentru ca nu va putea. Catalin: „De acum in colo voi da tot ce pot la fiecare concurs, numai ca sa piarda ei!”

Catalin catre mama Madalinei: „O sa va fac pe plac! O sa o las pe Madalina sa ramana cu prietenele ei!” Pe pauza de publicitate, doamna Ecaterina a izbucnit in plans, iar Catalin si Madalina nu se mai tin de mana. Catalin: „Recunosc ca nu o iubesc si nu pot lupta pentru iubirea noastra! Tin la ea doar, dar iubire nu e!”

Tatal vitreg a lui Catalin, domnul Anghel a intrat in legatura telefonica: „S-au adus foarte multe injurii la adresa fiului meu, iar acum il rog sa o tina de mana pe Madalina! Arata inversul a ceea ce a zis mama Madalinei! Dansa nu a fost de acord de la bun inceput cu relatia dintre copiii nostri!”

Sora lui Cristian a dorit sa intervina telefonic pentru a le ridica moralul: „Daca ei se iubesc o sa il convinga pe tatal lui Elly! Cand iubesti poti sa muti si muntii din loc, dar sa convingi un om!” In cele 17 ore pe care le au primit pentru a merge acasa, sora lui Cristian i-a invitat la ea.

Carmen a primit 3 trandafiri galbeni din partea unui admirator. Dupa despartirea de Carmen, Danut se gandeste la Gina, concurenta din sezonul 3. Problemele din gospodarie au provocat noi conflicte intre mame si fete.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: