Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2016Vizita mamei a scos la iveala cele mai ascunse temeri ale Laviniei. Ce secrete bine pazite au fost dezvaluite? Care este adevarata fata a competitorilor? Ce contraziceri au aparut intre indragostiti? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Inceputul saptamanii a debutat cu traditionalele cioniri intre rivali. Ce strategii psihologice au fost folosite in batalia decisiva pentru masina?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cum a perceput mama Laviniei parcursul fiicei sale din cursa pentru masina: „Pe mine m-a uimit modul in care a luptat fiica mea.” Inainte de a se fi dat raspunsul in ceea ce o priveste pe cea care a castigat masina, Mama Emiliei a afirmat: „Fiica mea s-a descurcat foarte bine. Am avut emotii mari, am urmarit orice miscare si cunosc toate minusurile tuturor.”

Lavinia: „De cand am castigat masina, Emilia nu mai vorbeste cu mine. Nu vad de ce sa ne certam din cauza unui bun material.”

Catalin: „Adriana si Valentin isi cauta noi aliati pentru ca cei pe care ii aveau aproape au parasit competitia. Aici nimeni nu e mai presus ca nimeni. Toti suntem la fel.”

Impartirea bugetulului de cumparaturi, cauza sau pretextul razboiului dintre fete? S-a destramat brigada? Mihaela despre Lavinia: „Este parsiva si asa va fi toata viata ei! Incearca sa ma provoace si sa fac anumite afirmatii la nervi!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: