Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2015Catalina a primit un dar controversat! Ce credeti ca se afla in interiorul cutiei? Ce a patit Gilbert cainele casei? In loc sa isi serbeze iubirea a aflat in direct despre despartirea parintilor. De la ora 12:00 si 14:00 subiecte interesante vor fi dezbatute! De ce se simte Nicolae amenintat? Ce conflict de proportii a existat intre baieti si ce a facut Danut pentru a-i intra in gratii fostei logodnice aflati daca urmariti emisiunea de astazi!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Faptul ca a coborat de pe podiumul clasamentului l-a facut pe Nicolae sa spuna lucrurilor pe nume. Concurentul este convins ca ceilalti au urzit o strategie pentru a urca in clasament. Nicolae: „Cristi stia ca Andrada este clasata pe primele locuri, de aceea s-a apropiat de ea!” Surpriza de proportii! Catalina a primit de la fostul iubit un saxofon. Concurenta nu si-a putut stapani uimirea.

Curatenia a fost intotdeauna un subiect delicat, dar spiritele s-au incins intre baieti. Reprosurile au curs unul dupa altul. Dupa discutiile care au existat din cauza curateniei, baietii s-au pus pe treaba.

Danut raspunde celor care l-au acuzat ca nu face curat: „Ei au dat in noi pentru ca nu aveau curaj sa dea in altcineva!”

Dragostea dintre Catalina si Nicolae a fost analizata in mod minutios de concurenti pentru a scoate in evidenta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt. Desi Laurica a parasit competitia, ea continua sa fie prezenta in discutii.

Inocenta catelusului nu l-a induiosat pe Danut! Ce i s-a intamplat lui Gilbert, catelul competitie? Danut nu mai are voie sa se apropie de catel, dupa ce l-a udat cu apa si l-a invartat, tragandu-l de coada! Gilbert va fi mutat in casa fetelor!

Ce ar trebui sa faca Danut pentru a-si rascumpara greseala facuta fata de Gilbert, catelul competitiei; Ordine si curatenie la un centru de ingrijire a animalelor; Sa participe la o sesiune de antrenament a cainilor de paza si protectie. Telespectatorii au raspuns in proportie de 91,2% la prima intrebare, iar la cea de a doua 8,8%.

Un moment ce trebuia sa fie fericit s-a transformat intr-un cosmar pentru Elly, care a aflat ca parintii s-au despartit si vor sa divorteze. Gandul ca parintii ei vor divorta a macinat-o pe concurenta.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: