Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2015Ieri, concurentii au facut nominalizari secrete! Vor regreta deciziile luate? Nu ratati ultimele declaratii ale lui Petru despre cei cu care a locuit! Rivalitatile dintre fete din ce in ce mai pronuntate! Care au fost motivele pentru care Cristi se simte exploatat? Ce are pe suflet Cristiana? Aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Venit din casa fetelor, Cristi a fost cu o falca in pamant si una in cer din cauza mamei lui Nicolae. Nemultumirea concurentului vine din faptul ca este pus la treaba de Maria pentru a nu sta sa petreaca timpul cu Laurica. Cristi: „Doamna Maria are impresia ca sunt servitorul dumneaei!” Danut: „Doamna Maria ii da lui Cristi mai multe sarcini decat propriul ei fiu!”

Chiar daca traiesc in aceeasi casa, fetele nu au uitat de taberele care mereu a intervenit intre ele: cele vechi si cele noi. Pe parcursul vizitei in casa, ispita Bianca a dezbatut cu Andrada prieteniile din concurs. Ionela: „Nu accept sa puna cineva mana pe Teodor! Este al meu si nu il atinge nimeni!”

Danut i-a adus in dar lui Carmen ciocolata. Daca el voia sa ii faca o surpriza, iubita lui nu s-a aratat prea entuziasmata, ba chiar a fost deranjata de gestul lui Danut. In loc sa indulceasca relatia lor, ciocolata parca le-a otravit-o. Dupa ce si-a spus oful, concurenta a izbucnit in plans si a plecat de langa partenerul ei. Carmen catre Danut: „Esti foarte rece, nu vad nicio urma de iubire pe chipul tau! Devine atent cu mine doar atunci cand sunt indiferenta fata de el! Daca nu isi schimba atitudinea fata de mine, nu pot avea o relatie cu el.” Danut a insistat sa discute cu partenera lui, dar ea a preferat sa stea singura si sa se joace cu ceilalti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: