Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2016Se anunta confruntari intense. Cine isi va adjudeca masina? Urmarit de remuscari, Eduard a fost la parintii Laviniei pentru a-si cere iertare. Cum a fost primit de socri? Ce concluzii a tras concurentul? Cine joaca strategic si cine isi respecta princiile deja declarate in lupta pentru tabloul final? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Cine a tratat prietenia de-acum uitata dintre Loredana si Mihaela? Tensiuni ascunse pana acum incep sa iasa la lumina! Se frang aripile iubirii?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Duel matinal intre Adriana si Catalin. Adriana: „Catalin, din acest moment nu te mai suport!” Catalin: „Hotul striga hotul!”

O veche prietenie demult uitata a fost inlocuita de rivalitati nemiloase. Mihaela: „Daca as sta sa vorbesc despre Loredana, multe lucruri ar fi elucidate. Dupa ce sapte luni de zile a stat langa mine, m-a facut boschetara si barfitoare. De cate ori avea o intalnire cu prietena ei Laura, aceasta ii spune sa se indeparteze de mine. S-a apropiat de Florin dupa ce s-a anuntat clasamentul. Ls targul de nunti, prietena ei mi-a spus sa ii transmit sa stea langa Florin. Dupa ce i-am spus aceste lucruri, brusc s-a indepartat de Tudor.”

Loredana: „Toate afirmatiile Mihaelei sunt simple inventii. De fiecare data cand plangea, plangea ca ii era dor de cei de afara.” Laura, prietena Loredanei: „Ma simt foarte importanta deoarece Mihaela ma aduce in discutii de trei zile. Loredana mi-a spus ca intre ea si Florin nu poate fi vorba mai mult decat o prietenie. De clasament nu i-am spus nimic. I-am zis sa se indeparteze de Tudor si de Nicu.”

Lavinia: „Prietena Loredanei m-a rugat sa o avertizez sa inceteze cu jocurile dintre ea si Florin.” Emilia: „M-a deranjat tonul pe care Adriana il foloseste fata de mine! I-am suflat prea de multe ori in „ceai”!”

Adriana: „M-am abtinut de multe ori sa o critic pe Emilia din respect pentru Nicolae! M-a amenintat ca stie multe despre mine, dar sa aiba grija sa nu deschid eu gura!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: