Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2016O luna de dragoste a fost celebrata in a 39 zi de competitie. Chiar daca au fost intrigate de catre iubitii lor, fetele au declansat pregatirile pentru aniversare. Ce s-a intamplat in gradina de iarna? Cum s-au pregatit indragostitii pentru prima aniversare? Cum au sarbatorit Iulia si Ciprian MPFM6 o luna de dragoste cu nabadai? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Trei cupluri MPFM6 au sarbatorit ieri prima luna de iubire! Ali: „Mi-e teama sa nu-i fi spus prea devreme „Te iubesc” lui Edith! Nu am mai facut niciodata acest lucru atat de devreme!”

Care sunt cauzele reale din spatele tensiunilor dintre Petru si Andrei? Petru: „Mi-am schimbat atitudinea fata de persoanele pe care nu le vreau alaturi de mine!” Bebe despre Petru: „Se crede superior, de parca ar fi desteptul casei!”

Mama lui Ciprian: „Mi-am schimbat parerea despre Iulia. Am vorbit cu mama ei la telefon!”

Pedeapsa primita i-a facut pe competitori sa ia atitudine. Cine poarta cea mai mare pedeapsa pentru pedeapsa primita?

Ali: „Ana-Maria l-a luat pe Andrei de langa Maria din orgoliu, nu pentru ca il voia!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: