Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2013Astazi, de la ora 12:00, aflati cine l-a suparat pe Alin, ce discutii au avut Daniela si Iuliana despre atmosfera din Casa Baietilor, ce neintelegeri au fost intre Sorin si George, ce reactii au starnit anumite afirmatii facute de Gabriel, dar si ce preocupari au baietii! Incepand cu ora 14:00, aflati ce observatii i-au facut baietii lui Gabriel, care sunt planurile Ramonei, ce neintelegeri au aparut intre fete, dar si cum au decurs vizitele celor trei fete in Casa Baietilor!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00  o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Gabriel le-a spus baietilor ca nu a lucrat si ca nu va lucra niciodata dupa program. Sorin crede ca din cauza acestui lucru, acesta nu va face un cuplu. Ramona si d-na Elena au discutat diverse aspecte din vietile lor. Ramona: „De la 17 ani, am devenit un independent.” Ea a dorit sa afle mai multe detalii despre Gabriel. Fetele i-au spus Corinei sa ia atitudine daca il place pe Traian. Ele au vorbit despre fosta concurenta, Lorena.

Cristina: „Degeaba Constantina incearca sa o copieze pe Lorena. Copia nu are valoare.” Diana a fost de parere ca exista fete care au venit cu strategii in casa. Claudia a observat ca unele concurente o priveau urat in timpul vizitei lui Traian. Daniela: „Toti baietii si-au dorit sa o cunoasca pe Corina, dar Traian a acaparat-o.” Gina se teme de consecintele discutiilor purtate. Ea a sustinut ca, inainte de a intra in competitie, Corina a afirmat ca nu are intentia de a se casatori.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: