Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2016Primele consecinte ale discutiilor telefonice dintre concurenti si cei din exterior au iesit la iveala in prima zi a saptamanii. Andrada si Valentin au continuat activitatile de comunicare! Invitati surpriza in platoul MPFM 6! Portile deschise pentru toate familiile! Flirturi periculoase ameninta dragostea! In aceasta saptamana, membrii din familia fiecarui concurent pot veni in vizita in casa MPFM. Cum s-a desfasurat impartirea cumparaturilor? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: De cand a format un cuplu cu Laurentiu, Ana-Maria s-a schimbat radical! Ieri, concurenta si-a petrecut majoritatea timpului in bucatarie: a gatit si a spalat vasele!

Cristi: „Sustinatorii Amdradei m-au jignit!” Andrada: „Nu ma simt vinovata din cauza a ceea ce se vorbeste afara!” Georgiana sustine ca Valentin il va lasa pe Radu sa castige cursa spre rasfat.

Cristi a facut cerere la staff, fara ca iubita lui sa stie, ca pe data de 16 decembrie, ziua de cuplu a lui si a Georgianei, sa li se acorde un zbor cu elicopterul deasupra capitalei. Ca acest lucru sa fie posibil, stafful a propus ca toti ceilalti competitori sa decida in unanimitate daca cererea se aproba sau nu. Costul acestui zbor costa 1800 de lei, iar suma se va retrage din suplimentul marelui premiu. Pentru inceput Ana-Maria nu a fost de acord, dar spre finalul celei de a doua parti a emisiunii concurenta a revenit asupra deciziei.

Momente din emisiune:


sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: