Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014Incep sa se contureze noi idile? Descoperiti ce apropieri s-au produs intre unul dintre noii concurenti si una dintre concurente, dar si ce au avut sa isi spuna Oana si Bogdan la prima lor intalnire in casa, astazi, de la ora 12:00! Atmosfera se „incinge” intr-unul dintre cupluri! Dupa ce unul dintre protagonisti a „incins” atmosfera in calitate de DJ, lucrurile au inceput sa se „aprinda” si in cuplu. Descoperiti despre cine este vorba, dar si care sunt impresiile lui Laur despre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Aurica a avut cuvinte de lauda despre Daniela si prestatia ei in competitie! Au avut loc dezbateri legate de atitudinea Ginei. Oana l-a incurajat pe Aurelian sa-i acorde mai multa atentie Ginei. Gina: „Aurelian nu este genul meu de barbat!” Andrei: „Oana se potriveste cel mai bine cu Bogdan!

Laur le-a transmis baietilor cum sunt perceputi in afara concursului. Despre Andrei a sustinut ca se supara prea usor pe iubita lui. El a povestit si despre modul cum a fost perceput gestul bunicii despre cei de afara. In timpul orei cand cei doi baieti au fost dj au aflat multe informatii despre concurenti. Oana crede ca mesajele defaimatoare la adresa ei sunt trimise pentru a o demoraliza si a-si cere eliminarea. Vechii concurenti nu le-au cedat dulapuri noilor veniti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: