Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014Incep sa se contureze noi idile? Descoperiti ce apropieri s-au produs intre unul dintre noii concurenti si una dintre concurente, dar si ce au avut sa isi spuna Oana si Bogdan la prima lor intalnire in casa, astazi, de la ora 12:00! Atmosfera se „incinge” intr-unul dintre cupluri! Dupa ce unul dintre protagonisti a „incins” atmosfera in calitate de DJ, lucrurile au inceput sa se „aprinda” si in cuplu. Descoperiti despre cine este vorba, dar si care sunt impresiile lui Laur despre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Aurica a avut cuvinte de lauda despre Daniela si prestatia ei in competitie! Au avut loc dezbateri legate de atitudinea Ginei. Oana l-a incurajat pe Aurelian sa-i acorde mai multa atentie Ginei. Gina: „Aurelian nu este genul meu de barbat!” Andrei: „Oana se potriveste cel mai bine cu Bogdan!

Laur le-a transmis baietilor cum sunt perceputi in afara concursului. Despre Andrei a sustinut ca se supara prea usor pe iubita lui. El a povestit si despre modul cum a fost perceput gestul bunicii despre cei de afara. In timpul orei cand cei doi baieti au fost dj au aflat multe informatii despre concurenti. Oana crede ca mesajele defaimatoare la adresa ei sunt trimise pentru a o demoraliza si a-si cere eliminarea. Vechii concurenti nu le-au cedat dulapuri noilor veniti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

42 Comentarii

  1. Sa se ia masuri cu Andrei,safie ..,,DESCALIFICAT<<nu se poate continua asa emisiune,au venit alti concurenti,are de unde sa se faca audienta,si sa mai stea si altii care au venit,oricum sant mai civilizati,,,Si nu inteleg au pus stapanire pe tot ce este in casa dulapuri,si altele,,Nu sant toti concurenti cu drepturi ..depline,,,HEI,,STAFU,,unde santeti care raspunde si face <LEGEA,,acolo?VOI<<sau CONCURENTII..?

  2. sa plece andrei…sa plece andrei sa plece andrei sa plece andrei sa plece,asta am facut toata dimineata tainnd apa cu cutitul!!!!!!!!!!!sa vedeti ca se prinde,la baba maria s-a prins,si-a scrantit ala micu piciorul,ma intreb ce mai spunea daca nu intra Ray,care culmeeea nu a vazut nimic,daca i-o blestema pe Tanta si pe Vice,ce faceeeeea?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *