Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iulie 2016Ce se intampla cand dorintele sefei trebuie indeplinite? Ce idei competitional psihologice au fost intens discutate in timp ce anumiti competitori dormeau? Ce dispute au aparut intre fete care altadata erau bune prietene? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Tunurile nominalizarilor isi cauta victimele! Cine este sincer si cine are strategii?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Mizeria, ascunsa cu grija sub pres a fost dezvaluita in intreaga ei splendoare. Mihaela a declansat cruciada: „Pot sa fie muste in mancare, pe ei nu ii intereseaza! Emilia are un stil asa zeflemist de a manca de iti face pofta! In material nu a fost vorba despre Emilia!”

S-a declansat razboiul supravietuirii? Liliana: „Denisa ma ataca deoarece il doreste pe Vladut!”

Valentin: „Adriana nu stie multe lucruri despre mine, mi-e teama sa nu clachez! Sunt anumite lucruri pe care nici mama nu le cunoaste. Au fost momente in care am ales sa ma inchid in mine si sa nu socializez cu persoanele de langa mine. Am fost pe locul 4 la olimpiada de matematica din Botosani, dar stiam ca parintii mei nu au suportul financiar pentru a ma sustine in continuare, iar la 18 ani am plecat de acasa.”

Odata ce finalul sezonului 5 se apropie, se fac din ce in ce mai multe discutii pe tema nominalizarilor: cine prinde si cine nu marea finala? Catalin a lansat o ipoteza: „Poti sa fii pe ultimul loc in clasament, dar sa scapi pentru ca te intelegi cu ce de pe primul loc!”

Dupa ce Denisa a spus ca de cand a venit in casa exista doar doua cupluri care respecta, cel al Adrianei si Mihaelei, Eduard a afirmat: „Denisa este genul de persoana care cauta sa supravietuiasca prin orice mijloace. Cu mentalitatea asta nu ajunge nicaieri.”

Emilia: „Denisa incearca sa provoace dispute intre mine si cele doua fete din brigada pentru a se strecura in aliante!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: