Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2015Glumele deplasate provoaca scantei intre competitori. Sarutari fierbinti! Cum s-a ajuns aici? Cine i-a cucerit inima lui Cristi? Tot astazi incepand cu ora 12:00 si 14:00 vom descoperi cum au format Nicolae si Catalina un cuplu. Imagini incendiare provoaca scantei in cupluri! Confruntare aprinsa intre Danut si Catalina: Ce motive se ascund in spatele tensiunilor?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Carmen: „Daca Danut continua sa se comporte in acest fel, nu voi relua relatia cu el!” Catalina a avut discutii aprinse cu Cristi, dar nici cu Laurica nu s-a inteles prea bine! Danut: „Catalina si Nicolae sunt genul de oameni care glumesc pe seama ta, dar se supara daca faci glume la adresa lor!

Dupa petrecerea baietilor de pe plaja, Teodor s-a temut de reactia iubitei cand va vedea cum a petrecut el. Imaginile cu dansurile lascive ale concurentului cu o domnisoara de la petrecere reactii dure din partea Ionelei. Dupa ce a vazut continuarea imaginilor video de pe plaja, Ionela s-a suparat si s-a retras in gradina de iarna plangand. Dupa ce a vazut imaginile de la petrecerea baietilor de pe plaja, cu lacrimi in ochi, Ionela MPFM 4 i-a reprosat iubitului ei comportamentul pe care l-a avut. Prietenele concurentei sustin ca ar fi luat masuri radicale daca partenerii lor erau surprinsi in astfel de ipostaze.

Danut si-a exprimat nemultumirile si din cauza cumparaturilor. Ideea ca va merge fara partenera l-a facut sa renunte la indatorirea lui nemaitinand cont de nimic. Danut MPFM 4: „Daca ma duc acum la cumparaturi, Carmen va spune ca fac in ambitie si ne vom certa rau!” Carmen catre iubitul ei: „Eu nu stau cu cineva care se comporta asa! Nu merit sa fiu chinuita! Gestul lui m-a speriat! M-a mai bruscat si in microbuz cand veneam de la biserica!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: