Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2016De ce este dezamagita mama Laviniei? Ce sfaturi a avut pentru viitorul ginere? Dispute intre baieti. Ce surpriza i-a facut Loredana iubitului? Pariuri pe cadouri! Ce deznodamant a avut sosirea primului cadou? Tensiuni in urma mesajelor de afara! Dezvaluiri departe de priviri indiscrete! Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Dragostea se clatina in fata asaltului discordiei? Emilia si Nicolae MPFM5 s-au logodit.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ieri, inainte de a urma sa vina frizerul, baietii au avut o mica altercatie. Eduard: „Ultimul care se tunde nu prea mai prinde apa calda, dar s-a rezolvat problema.”

Dornic sa-si ceara scuze de la socrii, Eduard a pornit la drum. Concurentul a ajuns la parintii iubitei abia a doua zi dimineata. Lavinia: „Sunt tot felul de critici pe care parintii le vad pe facebook si nu mai trebuie sa se uite decat la emisiune.”

Avertismente au sosit prin intermediul mesajelor sustinatorilor. Natasa si Liliana au incercat sa clarifice situatia. Liliana: „Nu am nimic cu Denisa, nu am nominalizat-o nici macar cand ea mi-a cerut-o!”

Doina din Bucuresti, sustinatoare: „Nu i-am mai sustinut pe Loredana si pe Ionut dupa ce l-am vazut tragand-o pe Denisa de par. Ea s-a schimbat in rau de cand formeaza un cuplu.” Catalin: „Imi pare rau ca, de cateva zile, Natasa s-a distantat fata de mine! In spatele jignilor, vad in Denisa o persoana care ma place.”

Denisa si Catalin MPFM 5, legati de sentimente pe care se tem sa le recunoasca? Denisa: „Catalin se simte nebagat in seama, dar nu-i voi mai acorda atentia mea.” Catalin: „Am nevoie de o femeie calda, care sa ma inteleaga! In afara de Liliana, nicio alta fata din concurs nu imi place!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: