Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 martie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 martie 2015Pe cine il paste primejdia si cine va scapa basma curata? Descoperiti noi evenimente ce au provocat aprige controverse in randul concurentilor. Avem certuri intre indragostiti, acuzatii grave si reprosuri dure intre concurenti. Cine se cearta cel mai aprig? Cine minte si cine spune adevarul? Si-a facut Roxana de cap in club sau a vazut Ionela dublu paharele. Gata cu tacerea, a venit momentul cruntului adevar! Elly ingrozita de venirea tatalui. Ce va alege ea: va urma sfaturile familiei sau glasul inimii? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 martie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: In semn de dragoste pentru Carmen, Danut a rugat-o pe Lavinia sa ii duca iubitei o pernuta bine parfumata! Fetele au rugat-o pe concurenta sa duca perna departe de dormitor din cauza ca mirosea prea puternic. S-a folosit concurenta de reprosurile celorlalte fete pentru a respinge cadoul venit din partea logodnicului?

Simona si Petru s-au folosit de cele 5 minute de convorbire castigate la dans! La finala saptamanala de maine 13 martie 2015 vom afla cu cine au discutat cei doi.

Prin intermediul camerelor, Radu i-a transmis iubitei sale cele doua cuvinte pe care orice femeie le asteapta de la partener: „Te iubesc!”.

Alexandra si Cristi se cunosc de putin timp, da au multe sa-si reproseze. Alexandra l-a placut, dar atentia acordata de el altor fete a dezamagit-o! Concurentul a afirmat ca pentru el, la inceput, conteaza atractia fizica si nu s-a simtit atras decat de Ana, care nu i-a impartasit aceleasi sentimente.

Gabi i-a cerut Anei sa asculte doar glasul inimii, nu sfaturile venite din partea familiei! Ionela a izbucnit in lacrimi! Se simte lipsita de sprijinul lui logodnicului sau supararea ei este exagerata?

Mai multi baieti au fost acuzati ca fumeaza in toaleta, lucru interzis de regulamentul emisiunii. Trei dintre cei care au fumat: Cristian, Marian si Radu nu vor merge astazi in vizita la fete.

Nicolae, acuzat de Andrei ca isi insuseste obiecte ce nu-i apartin!

Marian: „Parerea noastra, a baietilor, este ca Laurica nu-l mai vrea pe Nicolae!”

Gabi a sarit gardul.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: