Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2016De unu mai perechi castigatoare pleaca in fuga la mare, insa lupta nu va fi usoara. S-au castigat premii incredibile, insa noi provocari apar la orizont. Ce rol a avut in viata Adrianei profesorul cu care ea a avut o relatie? Tensiuni nebanuite dintre amorezi au iesit la iveala in a 222-a zi a sezonului 5 MPFM. Sub atenta supraveghere a lui Eduard, Ionut descoperea tainele body building-ului! Cum au sarbatorit competitorii ziua de nastere a Emiliei? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: De patru luni, Mihaela si Constantin scriu capitol dupa capitol in marea carte a iubirii!

La o luna de cand sunt impreuna, Ionut a cerut-o pe Loredana de sotie. Loredana: „Am vrut sa plec de trei din aceasta competitie. Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugaciunile si ca am un asemenea barbat langa mine, care ma respecta si ma protejeaza. Mereu mi-am dorit un barbat la fel de nebun ca mine, iar rugaciunile mi-au fost ascultate!”

In prag de aniversare, Loredanei i-a disparut un produs. Concurenta i-a cerut socoteala Tatianei pentru marcarul care i-a disparut. Loredana: „Nu suport sa mi se piarda lucrurile!”

Cat de importanta este diferenta de varsta dintre parteneri in chimia unei relatii? Nicolae: „Daca aveam 50 de ani nu ma iubea!?” Emilia: „Nu, ce sa fac eu cu un bosorog?”

Aseara, de ziua Emiliei, competitorii au chefuit, insa nu toti s-au veselit. Desi Emilia si-a ales cu grija playlistul pentru petrecere, muzica difuzata nu a fost pe gustul tuturor. Ionut: „De cand sunt aici, petrecerea Emiliei a fost cea mai nasoala!”

Aseara, Mihaela a dat glas freamatului ce i-a cuprins inima! Mihaela catre Constantin: „Sunt momente in care consider ca esti prea bun pentru mine!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: