Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2013Astazi, incepand cu ora 14:00, veti afla ce neintelegeri au aparut in cuplul Lorena – George! Care au fost nemultumirile Lorenei la adresa lui George? Anumite afirmatii au dat nastere unor ample controverse! La cine fac ele referire? Ce au avut de spus concurentii aflati in tabere adverse? Cu ce ganduri raman mamele, fetele si baietii in urma participarii la concurs? Care au fost reactiile concurentilor imediat dupa eliminarea Cristinei? Incepand cu ora 17:00, aflati cu ce probleme se confrunta cuplul Andreea – Alin, cum si-au personalizat concurentii paturile, ce reactii au aparut dupa ce Dragos a primit o scrisoare la Gala, dar si ce au avut de spus anumiti concurenti dupa eliminarea Cristinei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: S-au reluat discutiile acide dintre Dragos si Cornelia, cu acuzatii aduse din ambele parti. Ea a spus ca s-a distrat aseara la petrecerea de ziua ei pentru ca si-a dat seama ca Dragos nu o merita. A avut o iesire nervoasa si a plecat din emisiune, dupa ce fostul ei logodnic a spus ca el stie ce a facut in Italia. A recunoscut dupa aceea, ca a spus acest lucru doar ca pe o amenintare pentru ca, inainte si Cornelia afirmase ca stie ce a facut el in Anglia.

Lorena a fost nervoasa si a inceput sa planga in emisiune pentru ca a fost deranjata de apelativul folosit de tatal Andreei la adresa logodnicului ei. Din ce a explicat ulterior, a dranjat-o mai mult atitudinea sfidatoare a Andreei la adresa lor si faptul ca aceasta a fost de acord cu afirmatiile tatalui ei.

Alin si logodnica lui au avut unele discutii secrete referitoare la posibila casatorie in finala. Ei nu au dorit sa spuna ceea ce au hotorat, dar au dat inteles ca vor face pasul cel mare. Concurentii si-au personalizat paturile, exprimand in scris si prin desen gandurile cu privire la experientele traite in casa. Dragos a marturisit astazi ca, rareori a fost fericit in aceasta competitie. Cornelia a fost dezamagita ca el nu crede in ea, deoarece a cerut sa citeasca scrisoarea primita in Gala. A deranjat-o si faptul ca el i-a acordat mai multa incredere Stelianei decat ei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: