Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2014Dragostea pluteste in aer in Casa MPFM! Fiti martorii celor mai „spumoase” declaratii de dragoste, traiti iubirea alaturi de ei si fiti pregatiti pentru o cerere in casatorie inedita, astazi, de la ora 12:00! Maratonul dragostei continua! Noi provocari ii asteapta pe concurenti, dar si surprize cu totul si cu totul speciale si invitati pe masura, ce vor sta martori ai iubirii lor, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Corina despre Traian: „Pentru mine reprezinti perfectiunea, frumusetea sufletului si sursa de iubire de care am nevoie!”

Fetele au gatit cate o prajitura, iar baietii dupa ce le-au degustat, au acordat puncte fiecarei prajituri fara sa stie cui ii apartine. Cristina a obtinut punctajul maxim. Mariana si Constantina au fost de parere ca Andrei si Traian au stiut care sunt prajiturile pregatite de iubitele lor si si-au acordat reciproc punctaj maxim.
Cei doi componenti ai trupei Freeze le-au acordat cuplurilor cate un certificat de casatorie valabil pentru o zi, dar i-au supus si la cateva probe interesante. Mirela a cantat piesa cu care s-a inscris la preselectia pentru Eurovision.
Telespectatorii au votat in proportie de peste 40% ca Ray si Tina sa mearga la o cina romantica.
In urma acumularii punctelor, Andrei si partenera lui au iesit la egalitate cu cei doi, astfel au castigat si ei o cina romantica.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: