Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2014Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa! Asa spune un proverb romanesc. Descoperiti cine si-a facut de cap in Casa MPFM, ce urmari au avut loc dar si ce conflicte au mai aparut intre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii in casa! Descoperiti ce a stat la baza scandalului si ce a declansat reactiile in lant ale concurentilor, dar si ce nemultumiri a avut Raymond la adresa Constantinei, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cristina i-a povestit lui Andrei despre cum se desfasoara relatia ei cu un vechi prieten. El a fost deranjat ca iubita lui il apreciaza pe Grigore.

Robert a primit un mesaj de incurajare si flori din partea sustinatorilor. Mamele s-au acuzat reciproc ca nu participa si nu intretin curatenia.
Maria: „Iuliana, recunoaste ca te fofilezi! Am venit sa fim egali, nu sa fiu femeie de serviciu pentru altii!
Andrei: „Bunica face curatenie doar de ochii lumii!”

Maria a primit un trandafir insotit de un mesaj critic din partea unui telespectator. In pauza de publicitate, ea a rupt biletul si trandafirul.
Grigore a primit o poezie din partea unei telespectatoare din care reiesea ca este fals. Mariana: „Eu plang pana la patru dimineata si nu pot sa dorm, in schimb el adoarme cum pleaca de aici!” Ea a mai spus ca are indoieli in ceea ce priveste adevaratele intentii ale iubitului sau. O alta telespectatoare a spus despre Mariana ca este prea mofturoasa.

In aceasta seara nu este gala.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: