Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand de la ora 11:55, aflati ce reactii au aparut in randul concurentilor legate de licitatiile pe care le-au facut la Gala, cat de departe au ajuns divergentele dintre Lorena si Maricel, dar si ce reprosuri i-a facut Cornelia lui Dragos!De la ora 14:00 veti afla care au fost ultimele evenimente ce au marcat, recent, evolutiile concurentilor, ce neintelegeri au mai aparut atat in Casa Fetelor si a Mamelor, cat si in Casa Baietilor, dar si cum au reusit sa treaca acestia peste impasuri.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2013, de la ora 11:55:S-au discutat despre reactiile avute de anumiti concurenti in Gala saptamanii trecute. Stefana a afirmat ca nu se astepta ca Lorena sa il nominalizeze pe Dragos, stiind ca acesta formeaza un cuplu. Lorena la randul sau a spus ca iubita acestuia a dorit sa il provoace dant de inteles ca ii va nominaliza prietenul.

Si doamna Emilia a fost revoltata de nominalizarea fiul sau de catre Florentina, spunand totodata ca si-ar fi dorita ca nora pe aceasta insa a dezamagit-o profund.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2013, de la ora 14:00:In partea a doua a emisiunii au continuat neintelegerile legate de nominalizari. Florin a afirmat ca Lorena face tot ce ii spune prietenul ei. La randul sau Maricel a afirmat ca nu se teme de Draogos pentru ca este mai sus decat el.

Referitor la licitatia care a avut loc, Madalina a spus ca este suparata pe Razvan pentru ca acesta a licititat mai multi bani pe cutia pe care ea si-o dorea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare: