Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2016Votul general a fost deschis, iar sustinerea publicului este mai importanta ca oricand. Destinul competitorilor se afla in mainile telespectatorilor, iar strategiile si calculele vor fi date peste cap. In ziua cu numarul 316 a sezonului 5 MPFM carti competitionale au fost date pe fata, insa ce consecinte vor avea aceste dezvaluiri? Dragostea a prins nabadai? Adriana si Valentin s-au dezlantuit! Cum a pregatit Emilia momentul aniversar alaturi de logodnic? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Amorezii plutesc pe aripile iubirii, insa ce limite au atins pasiunile lor? Priviri sugestive si pasiuni puternice!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Mama Laviniei a intrat in legatura telefonica: „Fiica mea este foarte iubita, foarte apreciata, dar este putin emotiva. Trebuie sa tina capul sus sus sa nu mai fie suparata de tot ce se arunca asupra ei.”

Cum isi rasfata Nicolae iubita cand aceasta este indispusa? Resimt cei doi pierderea masinii mai mult decat permit celor din jur sa intrevada? Cei doi indragostiti au discutat despre posibilitatea de a cumpara o masina la mana a doua. Supararea a trecut repede, dar incotro s-au indreaptat gandurile concurentei?

Prieteni sau nu, Vladut zambeste cand Liliana ii este alaturi. Insa, privirile ei nu mai sunt atat de binevoitoare. Se intrevede formarea unui nou cuplu intre Vladut si Liliana? Parerile celor din casa sunt impartite. Valentin recunoaste: Daca cei doi se casatoresc el ii cununa.

Emilia a acuzat ca are o stare proasta. Primul material video din partea a doua a emisiunii de dupa-amiaza a adus noi dispute intre Lavinia si Emilia. Lavinia: „Am invatat in viata sa ma multumesc cu putin. Atunci cand ai asteptari mari s-ar putea sa nu ajungi la fericirea mult dorita.”

Catalin: „Oamenii ajung sa-l creada pe cel care minte, nu pe cel ce spune adevarul! Alegerile se fac emotional si nu rational!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: