Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2015Ieri, spartanii si sagetile albastre au disputat o noua proba in cursa pentru masina. Aflati la finala de sambata! Se pare ca in urma acestei probe, Cristiana a fost dusa la spital! Glume deplasate sau tachinari nevinovate? Mama Catalinei i-a atitudine! Se spune ca un cuplu MPFM ar fi incalcat renumita regula 25! Despre cine sa fie vorba? Sosesc dovezi! De la ora 12:00 si 14:00 veti afla peripetiile celui mai nou cuplu din competitie! Ce au patit Catalina si Nicolae? Razbunari deghizate in farse?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Chiar daca a format cel mai recent cel mai nou cuplu, Nicolae nu este ferit de glumele baietilor! Poantele pe seama lui nu au contenit. Cativa concurneti au pus la cale un plan hazliu. Tinta lor – cel mai nou cuplu. Celor doi li s-a pregatit o farsa de zile mari. In timp ce li se pregatea gluma, Laurica si fostul ei iubit au avut un conflict. O compozitie de tort a fost gatita special pentru a-i intampina pe Catalina si Nicolae.

Catalina: „Laurica a vrut sa se razbune pe mine, nu sa glumeasca!” Mama Catalinei: „Danut are o mare lipsa de autocontrol!”

Alexandra sustine ca a fost jignita de gesturile si afirmatiile lui Cristi si ale Lauricai! Alexandra MPFM 4: „Andrada, mama ta nu vrea ca tu sa te impaci cu Radu! Sfatul meu pentru tine este sa mergi mai departe singura! Cele pe care le credeam prietene s-au dovedit a nu-mi fi! In seara de Inviere, Danut a avut o reactie deplasata fata de iubita lui, care m-a speriat!”

Chiar daca in ultima perioada Cristi a fost apropiat de Laurica, el nu s-a aratat interesat sa formeze un cuplu cu ea! Dar glumele dintre Laurica si Cristi dau dovada de o apropiere puternica intre cei doi. Si pentru ca nimic sa nu-i stea in calea atingerilor sale, Cristi i-a desfacut sutienul Lauricai cat ai clipi. Masajul relaxant s-a produs sub atentele priviri ale mamei lui Nicolae.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: